Auto als vrouwenverleider

vrouw auto 10Laatst hoorde ik iemand zeggen: ‘Als je over vrouwen en auto’s schrijft, dan stigmatiseer je juist’. Hierbij mijn stelling: ‘Als vrouwen zichzelf niet zo serieus zouden nemen, zouden mannen dat eerder wel doen’.

Deze stelling wordt leuk geillustreerd door deze dame op YouTube, ik moest hardop lachen. “When I turn this car on, will it return the favor?” Hilarisch! Enjoy! En tips over vrouwen en auto’s zijn altijd welkom.  Ook de stigmatiserende. 😆

Vrouw auto 12

8 Comments on “Auto als vrouwenverleider

 1. Ik zag eens een zwarte alfa 159 break met achter het stuur een knappe blonde dame, mooi en stijlvol. Maar het speciaalste was wat ze aanhad, wit lederen rijdershandschoentjes, zo van die handschoentjes die coureurs in de jaren ’50 droegen, maar dan in wit leder.
  Dat was gewoon ongelooflijk sexy.

 2. Mooie donkerharige in een Alfa Spider. 916 GTV of Brera Spider.

  @ Karel – Beste autoreview ooit

 3. @Henk Jan: vind het meer een lange promo voor Aston Martin. Wel mooi gedaan, estetisch verantwoord maar de beste?

  Maar OT: Vrouwen en Auto’s? Ik zeg: pirelli kalender!

 4. @VBHfan: Ik vind dat hij het woord laat aan de auto. En zo hoort het. Ik heb zelfs eerbetonen gevonden voor de auto op youtube als antwoord op het Aston Martin Top Gear filmpje. Het heeft heel wat los gemaakt bij veel mensen. Mensen die net als Clarkson bang dat autos zoals de Aston in de toekomst niet meer zullen bestaan.

  Jee wat gaan we hier of-topic!

 5. @Karel
  Dat was een enorm mooi filmpje, alleen spijtig dat zowat de halve wereld het niet snapte en het verklote door de stellen dat Top Gear stopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*