Geen vakantieplannen? Doe de Veyron-tour!

Deze zogeheten Tour des Niveaux ‘doe’ je in een Bugatti Veyron! Het bedrijf ‘Loeven SportwagenTouren’, Europa’s nummer een als het gaat om touristische tours met sportwagens, heeft deze witte Veyron in haar collectie opgenomen voor deze droomreis.
VeyronTour

Deze zevendaagse reis begint in Zurich en voert je dwars door de Zwitserse Alpen naar de Cote d’Azur. De route omvat de fameuze Col d’Iseran en ‘s werelds hoogste Alpine-berg. Swing jezelf in de haarspeldbochten en geniet van de oogverblindende uitzichten vanaf de wegen rondom de Mont Blanc en de zeegezichten van Grande Corniche tussen Nice en Menton.
Logeren doe je in luxe boutique hotels die veelal ook nog historisch interessant zijn. Uiteraard wordt er op z’n Michelin’s gegeten en gedronken. Behalve een Bugatti Veyron staan ook een aantal Ferrari’s Lambo’s en Maserati’s klaar om deze trip met je te maken. En ook een Rolls-Royce, Konigsegg of een Pagani zijn er voor je, op speciaal verzoek. Dit is het ‘gewone’ lijstje: Aston Martin DB9 Volante, Corvette C6, Ferrari 360 Modena, Ferrari F 430 Spider, Ford Mustang Cabrio, Jaguar XK8, Lamborghini Gallardo Spider, Porsche Boxster S, Porsche Cayman S, Porsche 997 S Cabriolet, Porsche 997 S Coupé, Porsche 997 4S Coupé, Porsche 911 Turbo Cabriolet, Wiesmann Roadster, Porsche 911 GT3. Kijk, ik nam alvast een voorproefje: 

Porsche911turbocabrio

Natuurlijk kost dit grapje een paar centen, maar voor ongeveer 18.000 dollar per dag heb je ook wat. Mocht iemand dit gaan doen, dan ben ik graag bijrijder. Ik kan heel, heel, heel goed kaartlezen! En mocht je even ‘geen zin’ hebben om te rijden, dan neem ik heus zonder morren het stuur van je over. Yihaa!

c-Wiesmann GT MF5

Dit is uiteraard de GT MF5 en niet de roadster (voordat de heren weer gaan zeuren… 🙂

3 Comments on “Geen vakantieplannen? Doe de Veyron-tour!

  1. Als ik het geld er voor had gehad en ik was gegaan dan had ik je zeker mee genomen Viola haha. En jij af en toe eens een stukje rijden? Ach, daar zou best wel over te onderhandelen zijn geweest 🙂

  2. “18.0000 dollar per dag”

    Bedoel je nou 180.000 of 18.000? Is nogal een verschil 😛

  3. Als ik 180.000 per dag zou kunnen betalen voor zo’n grap, dan wachtte ik twee dagen en kocht ik een mooie nieuwe Aston met wisselgeld.

    Zeg Viola, wordt het niet eens tijd voor een prijsvraag voor de trouwe lezers, met een fraaie hoofdprijs. Een leuke autovakantie….?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*