Nike eert Delorean met speciale gymp

Liefhebbers van bijzondere gympies hebben de komende dagen een schone taak, namelijk: uitzoeken waar komende vrijdag 26 november deze bijzondere gympen verkocht gaan worden. Het gaat om de Nike Dunk Delorean, een gymp die is geinspireerd op een van de meest iconische auto’s ooit: de DMC-12 Delorean uit de film Back to the Future.

Nike Delorean gympen

De gympen kregen de kleur van de roestvrijstalen sportwagen en een naadloze bovenkant. De zolen doen de tachtiger-jaren achterlichten eer aan en er zit een Belfast postzegel op, het is de Ierse stad waar John Z’s machines oorspronkelijk werden geproduceerd. De doos moet je ook vooral niet weggooien, want hij is geinspireerd op de gullwing met uitvouwbare flappen.

Delorean

NikeDunkDelorean-doosvleugels

Er zijn geen details bekend gemaakt over hoeveel paar er geproduceerd zijn of wat hij gaat kosten. Maar volgens insiders zijn er 1000 gemaakt en zijn ze wereldwijd te koop. De verkooppunten zijn dus niet bekend. Wie het weet, mag het roepen!

NikeDunkDelorean-detail

NikeDunkDelorean-doos

 
 Delorean2

NikeDunkDelorean-uitleg

3 Comments on “Nike eert Delorean met speciale gymp

  1. Grappig, al denk ik dat deze gympen ten prooi zullen vallen aan de die-hard verzamelaars, en er niet echt veel als schoen gebruikt zullen worden.

    Die DMC op de laatste foto is overigens wel hevig gemodificeerd…
    Heb voor Klassiek & Techniek ooit in een Delorean gereden. Dat artikel staat -inclusief foto’s- op m’n site. Als ‘t mag wil ik ‘t linkje wel plaatsen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*