Nieuwe Jeep Wrangler

Tijdens het Euro Camp Jeep in Kroatie mocht ook de nieuwe Wrangler bekeken worden; hij stond er op display op een speciaal podium. Brutaal als ik ben, trok ik de deur open om ‘m ook van binnen te bekijken. Maar daar waren de heren oppassers niet blij mee. Het is een ‘aan-elkaar-gelijmd’ showmodel en het kan best zijn dat er zaken afbreken of stuk gaan. Vooral toen ik instapte, op de bestuurdersstoel ging staan en mijn hoofd door het dak stak voor ‘n foto werden er mensen boos…

jeep-viola.jpg

Ik kon de oppasser gelukkig wat milder stemmen door hem af te leiden met allerlei vragen over de wagen. Als ze merken dat je journalist bent, mag er toch opeens veel meer…

jeep camp (16).jpg

Overigens werd ik erg hebberig van het nieuwe model. Voor de ruimtefreaks onder ons: hij komt er dus ook met vier deuren! Hebben de designers knap gedaan vind ik, want hij heeft zijn authentieke look niet verloren.

dsc00066.jpg

jeep wrangler 2007 (vierdeurs).jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*