Michael Jackson: R.I.P.

Ik draaide dit nummer nog regelmatig in de auto en was enorm geschokt toen ik vanochtend over zijn overlijden hoorde. Ben opgegroeid met de muziek van de Jacksons en in de tijd van Thriller maakte ik samen met vriendinnen de kroegen en disco’s onveilig. Jeugdsentiment eerste klasse. En hoewel de persoon Michael Jackson al jaren een diep ongelukkige indruk maakte dacht ik altijd terug aan de tijd dat hij schitterde en geweldige muziek maakte. Zo zag ik hem het liefst. Vaarwel Michael!

michaeljackson

17 Comments on “Michael Jackson: R.I.P.

 1. Ook ik ben opgegroeid met z’n muziek. Off the Wall is een van m’n favoriete albums, maar ook de klassieker Thriller is natuurlijk een topper.
  Hoe hard het ook mag klinken: ik denk dat hij toch min of meer verlost is van dit aardse bestaan. Ik kreeg niet echt de indruk van een gelukkig persoon wanneer ik hem zag. Hij hoorde niet op deze planeet thuis, maar in Neverland. Ik denk dat hij daar nu eindelijk zichzelf kan zijn.

 2. Oh, da’s niet hard hoor KR, ik ben het helemaal met je eens. Hij is terug naar ‘huis’, geen probleem, het was blijkbaar tijd.

 3. Helaas, ondanks dat ik pas in de tijd tussen “Bad” en “Dangerous” ben verwekt ben ik ook opgegroeit met deze muziek.
  De combinatie van het dansen en het zingen was gewoon ongekend, zijn stijl nog steeds fris.
  Jacko is één van de weinige artiesten die op het gebied van zowel muziek als dans meerdere generaties mee gaat.

  Zijn jeugd was erg zwaar, naar mijn idee heeft hij zelfs geen echte jeugd gehad.
  Pas toen hij doorbrak kreeg hij de vrijheid om te doen wat hij zelf wou.
  Zelfs daar had hij zijn beperkingen wegens de vrijheid die de media hem niet gunde.
  Het is en blijft een zeer triest verhaal.
  De geruchten rond zijn zgn. “pedofiele” verleden zijn ook nooit bewezen.

  Keep on rocking up there and rest in peace, love you!
  Btw, als Vettel over twee weken de moonwalk op de winners grid (mocht hij in de top 3 komen) zet hebben jullie dat aan mij te danken!

 4. Ook al ben je nu dood je blijft voor altijd in mijn hart ik vergeet je nooit!!! toen je nog leefde was je een gewoone zanger maar … sinds je nu dood bent kan ik je niet vergeten! en iedereen mist je! je fans, je vrienden, je familie, en…ik ook =(

 5. De basriff van Billy Jean, oh my God…..alleen daarom al….

  Krankzinnig goed en goed krankzinnig….maar zn muziek en performance was fabuleus en volstrekt uniek.

  Wellicht nu dikke fun en al moonwalkend in Everland

  😉

 6. Ik moest dit weekend toch ook een beetje lachen want na het posten van het verdrietige berichtje over Michael Jackson vonden allerlei dames het nodig om zich – via deze site – rechtstreeks tot Michael te richten met afscheidswoorden. Ik heb deze comments maar weggehaald, dat misschien beter doen op een fansite 😉

 7. Overigens: hebben jullie op CNN die vader van Jackson gezien die nu over de rug van zijn overleden zoon goede sier maakt? Terwijl hij zijn zoon jarenlang ernstig mishandelde? Ongelofelijk! Je zou hem toch wat…

 8. Inderdaad dat lijkt echt nergens op. En nu wil hij zijn kinderen ook nog hebben. Dat zou Michael gewild hebben. Yeah right!

 9. Ja, wat een ongelofelijke mensen zeg. Een megadikke plaat voor hun kop… en de dollartekens in hun ogen. Ik hoop dat die andere broers en zussen hun hoofd wel recht op hun romp hebben staan, en iets ondernemen. Die Jermaine lijkt me wel een redelijk geschikte peer.

 10. MICHAEL JACKSON R.I.P Angel from haven

  het is nog steeds niet te geloven dat hij er niet meer is. je ben en je blijft THE king of pop. you are not alone

  we always love you king of pop…

 11. lieve michael jackson ik vind het erg zielig en niet fijn voor je wij allemaal wil dat je nog leeft en jij zelf ook je was zo goed met zingen en dansen je was 1 wan de beste zanger al je liedjes waren vantasties dus je was numer 1 voor al je fans en je blijf de beste en in iedereens hard en hoofd daarom schijf ik dit om ik mis je en al de andern micael jackson!!! XD XXX brittany wiersma uit nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*