Lexus LFA in actie!

Ik kijk met enige regelmaat in Jay Leno’s garage en spotte daar deze week de Lexus LFA: de nieuwe supercar van het Japanse merk. Men heeft er een jaar of tien op gebroed en ik zou het geweldig vinden om er een rondje in te doen. Helaas is het voor mij nog even niet weggelegd, maar coureur Justin Bell – een medewerker van Leno en Le Mans winnaar – maakte een filmpje van een dag in het exemplaar uit de garage van Leno. Leukie, kijk maar eens hier.

lexus-lfa5

Ik moet het voorlopig even met oogsnoep doen, ook fijn 😉

lexus-lfa

lexus-lfa2

lexus-lfa3

lexus-lfa4

En dan nog een frivool interieurtje… yummy! Overigens vind ik ‘m in matzwart zoals in de video mooier dan in wit. Zilver staat ‘m ook goed.

lexus-lfa-int

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*