Lamborghini’s ugly X-mas

LamborghiniReventonVsTornadoDe Italiaanse sportmerken zijn goed in merchandising. Zo brengt Lamborghini ieder jaar een afschuwelijke lijn kerstspullies op de markt, die blijkbaar toch gekocht worden, anders hadden ze het allang afgeschaft. Ik moet werkelijk niet denken aan Lambo-ballen in mijn boom of Lambo kaarsen op mijn dressoir. En dan nog in blauw ook, yuk… Mocht het echter helemaal bij je inrichting passen, dan koop je de keramische ballen dit jaar in de kleuren Blue Caelum en White Monocerus. Het zijn twee van de acht kleuren die ook beschikbaar zijn op de Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni, waar de hele reeks kerstaccessoires dit jaar op geïnspireerd is.

Lambo-ballen

De kaarsen schijnen langzaam op te branden (vervelend als je ze kado krijgt en er zo snel mogelijk vanaf wilt) en hebben een groot Lambo logo op de zijkant. Nog meer Lambo-zooi: een muur- en bureaukalender, een flink aantal T-shirts en polo’s voor mannen en jassen voor vrouwen.

Lambo-kaarsen

Speciaal voor liefhebbers van de onlangs geïntroduceerde Reventón Roadster zitten er ook truien en polo’s in de lifestylecollectie die geïnspireerd zijn op deze ‘straaljager’ voor op de weg. Ik vind ze allemaal even ugly, het ziet er een beetje goedkoop uit vind ik, maar voor wie het niet kan laten: je kunt er HIER voor terecht.

5 Comments on “Lamborghini’s ugly X-mas

  1. Tja, zoals de notaris waar we de koopakte van ons huis ondertekenden treffend zei toen hij ons een paraplu-met-logo overhandigde: ‘GBR’. Goed Bedoelde Rommel.
    Ben best gek van het merk Lamborghini, maar hier kan ik ook niks mee…

  2. Valentino Balboni moet dit waarschijnlijk allemaal verplicht dragen… geen wonder dat hij op pensioen ging…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*