Babe in BMW

c-Sylvie-BMWOm hun nieuwe windtunnel te promoten, zette BMW een tijdje geleden Sylvie van der Vaart erin. Ooit was zij geloof ik bekend als presentatrice van wat weet ik eigenlijk niet, nu is ze vooral bekend als boegbeeld/mascotte van voetballer Rafael van der Vaart.

c-Sylvie-BMW-5

Als levensechte Barbie maakte Sylvie zich aanvankelijk natuurlijk wat zorgen omdat ze ‘niet wist wat er precies zou gaan gebeuren in de windtunnel’. Maar de heren van BMW stelden haar helemaal gerust. πŸ˜‰

c-Sylvie-BMW2nw

Het resultaat is duidelijk: het leverde een serie prachtige shotjes op en een hoop werk voor de haarstylist die haar manen weer mocht temmen. Ze zit hier overigens in een BMW 3 Series cabrio uit 1987. En in een nieuwe 3-serie Cabrio uit 2009.

c-Sylvie-BMW-4

Sylvie is dol op cabriorijden en waar haar haar tijdens het windtunnel experiment in de ‘oude’ cabrio helemaal in de war raakte, daar voelde ze in de nieuwe amper een briesje. Beide auto’s staan haar goed, nietwaar?

c-Sylvie-BMW-3

Deze foto’s werden al een tijd geleden gemaakt, maar nu pas vrijgegeven omdat Sylvie kort na de shoot werd gediagnosticeerd met borstkanker. Ze werd succesvol behandeld en is inmiddels weer aan het werk. In het persbericht staat nog dat ‘ze al snel wende aan de pruik’. Ik houd de roddelbladen verder niet bij, maar waarschijnlijk is ze een tijdje kaal geweest door chemokuren.

13 Comments on “Babe in BMW

 1. Ik heb dat ook bij haar: uitstraling van een bos uien. En zo zie je maar: een ‘mooi’ uiterlijk is niet alles. Pas als je van binnen straalt ben je mooi.

 2. Tsja, mooi… volgens de wet van gemiddelden van wat we genetisch bepaald met zijn allen ‘mooi’ vinden misschien wel, maar -aantrekkelijk- is wat mij betreft anders. Dit meisje is zo ontzettend generiek, er zit (uiterlijk dan, het innerlijk kan ik niet beoordelen) geen greintje karakter aan. Vaak hangt het één wel met het ander samen qua binnen- en buitenkant. Dit soort vrouwen kan ook altijd zo buitengewoon leeg en blasΓ© kijken. ..

 3. Ja, dat heb ik ook bij Sylvie. Nu zijn er wel verzachtende omstandigheden: ze werd vlak na deze fotosessie gediagnosticeerd met kanker, dus wellicht was er van binnen ook al iets niet zo ‘vrolijk’?

 4. Leeg is inderdaad wel goed verwoord, maar de bijna timide blik in haar ogen kan inderdaad door zorgen ontstaan zijn…

  En ‘mooi’ en ‘knap’ zijn inderdaad niet hetzelfde. Iemand die niet knap is kan namelijk wel heel mooi zijn. Sylvie is knap πŸ™‚

 5. Ach, ze ziet er beter uit dan haar partner, daar hebben we toch geen discussie over?

  Ik wordt altijd wat droef van mensen die zich zorgen maken over hun kapsel als ze in hun cabrio rijden. ..Maar, dat is de tekst van Viola, misschien zit Sylvie met een grote grijns en een ragebol achter het stuur!

 6. Waarom beschouw je Jeremy Clarkson als zwanger en Sylvie een babe? Van beide kanten zwaar overdreven!

 7. sylvie heb het net niet !! ik denk dat zonder al die smeermakup zooi ze niet zo mooi is als sommige denken .ik iedergeval niet ..yollanthe !dat is een mooie vrouw een echte zonder troep op dr snoet is ze nog mooi !!

 8. voor reactie op het gedeelte presentatrice,
  dat heeft ze gedaan bij tmf, dag top 5 en stuff.
  ik heb dr nooit zo’n hekel aan gehad, geen vervelende stem, geen kreng, niet zo’n super ego dat ze altijd maar op de voorgrond wil staan.
  nee, toch een beetje doorsnee neerlands.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*