Kleren maken de… auto

Mensen vinden het blijkbaar super om Ferrari Formule 1  auto’s op volle schaal na te bouwen. Of ze nu gemaakt zijn van lego, luciferhoutjes, koolstofvezel, de legendarische Italiaanse auto’s worden driftig gerepliceerd. Inmiddels kunnen we kleding aan de lijst toevoegen.

pumaclothingferrari

Bij Puma heeft men namelijk van shirts, schoenen, sandalen, sokken, petjes en andere kledingsstukken deze opvallende Ferrari F1 auto ‘gebouwd’. Omdat Puma een licensie-deal heeft met het merk, mocht deze kolere-auto de authenthieke logos en badges voeren. Je kunt de video van het bouwproces hier bekijken.

chocolade-ferrari

Hier trouwens de Ferrari F2008 van chocolade. Kijk, daar kun je mij nu ook voor wakker maken. Liefst het deel van melkchoco, met nootjes ajb! Deze heerlijke replica werd vorig jaar gebouwd voor de Ferrari-eigenaren club in Napoli door de Club Paticceri Italiani. Het bouwen kostte ongeveer een jaar. Men begon in 2007 al met het smelten van de choco en men maakte eerst een kleinere replica van deze fullsize versie. Er was uiteindelijk 4405 pond Belgische chocolade nodig en het geheel kostte ruim 23.000 dollar. Het eindresultaat was dan ook heerlijk. Tenminste, volgens de leden van de Ferrari-club die hem mochten opeten…

1 Comment on “Kleren maken de… auto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*