Jeremy Clarkson zwanger

clarkson-kAfgezien van het feit dat Jeremy Clarkson ongetwijfeld een van de beste banen ter wereld heeft, heb ik het altijd een tamelijk afstotelijke kerel gevonden. Zo heeft zijn gebit overduidelijk een grote revisie nodig. Ik kan me de geur die ervan af komt levendig voorstellen, iek! Daarbij zou een tripje naar de Engelse variant van Robert Schoemacher geen overbodige luxe zijn om wat van die dikke spekwangen – en buik – weg te laten zuigen. Om kort te zijn: als Clarkson een vrouw was, zou hij geen schijn van kans hebben opΒ ook maar een minuutje zendtijd – hoe lollig ook πŸ˜‰Β Hier is hij denk ik acht maanden zwanger…

clarkson-zwembroek

Nu kwam ik dit filmpje van hem tegen op YouTube: check out die Afro!

Clarkson

Of moeten we het Brifro of Engfro noemen? πŸ˜†Β En dan dat leren jasje… Pffft… Maar oke, datΒ is hem vergeven want dit filmpje stamt uit de tachtiger jaren, schat ik. Wel een erg vermakelijk stukje presenteerwerk, eerlijk is eerlijk. Check een Ferrari 348 tijdens dagelijks gebruik. Probeer daar maar eens een kerstboompje in te proppen.

37 Comments on “Jeremy Clarkson zwanger

 1. Gelukkig interesseert het hem geen ene fluit wat men van zijn uiterlijk vindt. Hij gaf zelf als verklaring voor die buik idd ook een zwangerschap! Wat mij betreft bewijst hij dat talent belangrijker is dan schoonheid. Jeremy is tenminste echt en doet zich niet beter of mooier voor dan hij is. En daarom hou ik van hem, compleet met buik, dikke wangen, slechte tanden en kalend hoofd ( die was je vergeten Viola)

 2. Nu rest mij nog te vragen wanneer we jouw strandpics zien. πŸ˜‰

  (Ik snap je punt wel hoor, vind alleen je JC bashing overdreven want er zijn toch genoeg lelijke mannen in de wereld πŸ˜‰ )

  • @Anthony: pics? wie heeft het over pics? Ik ben iedere zomer in Eva-kostuum op het Egmondse strand te bewonderen. πŸ˜† (Nee, ik ben niet dronken).

 3. Ohw ik was niet aan het bashen hoor. Ik stoor me alleen aan slecht verzorgde mannen. Vooral als ze een van mijn favo tv-programma’s presenteren. Dan ben ik namelijk verplicht om er naar te kijken πŸ˜†

 4. @Deborah: typische vrouwenopmerking. Jij vind zijn buik natuurlijk ‘schattig’ omdat je er zo lekker tegenaan kunt kruipen. Zeg je ook altijd dat grootte niet uitmaakt? πŸ˜† Geintje hoor! Ik snap je reactie wel. Ben zelf ook altijd geneigd om met de hand over het hart te strijken. Maar je begrijpt mijn punt toch wel he? Laat iemand, die op tv verschijnt, er ook een beetje verzorgd verschijnen. Alsjeblieft zeg. Neem een voorbeeld aan The Hamster. Of aan onze Hollandse Jezus, Arie Boomsma. Kijk, daar kun je tenminste met goed fatsoen naar kijken.
  Overigens: aan kaal worden kan hij dan weer niets doen. Dus nee, daar heb ik het niet over.

 5. @ Viola, Denk dat iedereen je punt wel begrijpt maar juist dit hele imago van JC maakt hem zo geniaal betwijfel dus of hij zijn ‘appearance’ ooit zal veranderen, nou dat weet ik eigenlijk wel zeker.

 6. ik vindt dit misschien een beetje overdreven.. op tv is hij best verzorgd.. niet heel mooi ofzo.. maar niet onverzorgd. en er zijn ook zat nederlandse presentatoren die er niet uitzien.. en ik denk dat hij daarom ook zo populair is.. omdat hij een random persoon is..

 7. Sjezis wat wordt die man aanbeden zeg. God=Clarkson. Ik blijf erbij: ondanks leuke programma’s vind ik het een smotzig type. Vergelijk het eens met zo’n serie als House. Da’s ook geen mooie man, maar wel verzorgd. Dat heeft dus niets met mooi of lelijk te maken.

 8. @ Viola
  Waar jij voor predikt, dat mannen net als vrouwen aan een zeker schoonheidsideaal moeten voldoen voordat ze op TV mogen verschijnen, is vandaag de dag al grotendeels het geval. Clarkson is nog een fossiel uit een ander TV-tijdperk, moest hij sinds de jaren ’80 geen faam hebben gemaakt zou hij nu niet zo, looking like that, op TV kunnen verschijnen. Maar de man is simpelweg een icoon geworden, hij is zo belangrijk voor het programma en de BBC in het algemeen geworden dat men hem simpelweg niet kan verplichten iets aan zijn uiterlijk te doen. Zoals je merkt denk ik tevens dat meeste mensen dat ook niet willen, net als bijvoorbeeld Homer Simpson is hij zo’n type man waaraan alles fout is, onverzorgd, boertig, seksistisch en dan ook nog eens onhandig. Mensen vinden hem gewoon een komisch figuur om naar te kijken.
  Maar zoals ik al zei denk ik niet dat nog veel van dergelijke mannen vandaag de dag op TV geraken. Ook bij mannen zijn looks vandaag de dag belangrijk geworden bij een front office job.

 9. @Stijn: kijk, da’s een goed onderbouwde mening. En komend van een moderne man. Als je het zo bekijkt kun je het nog jammer vinden ook, dat dit soort ‘fossielen’ tegenwoordig niet meer zo gauw op tv geraken πŸ˜‰

 10. Overigens ben ik pertinent niet van mening dat de enige mensen die op tv ‘mogen’ verschijnen knap moetn zijn. Niet in de laatste plaats omdat de meningen daarover uiteen lopen. Ik heb het enkel over een VERZORGD uiterlijk.

 11. Volgens mij schept Clarkson er een vreemd soort genoegen in er slonzig uit te zien. Met andere woorden: ik denk dat hij het nog expres doet ook, en het ziet als een soort handelsmerk.
  Het past ook wel bij zijn ‘schijt aan alles’ attitude…

 12. @ Viola dank u wel

  Ik geef je overigens gelijk, alle mensen zouden er verzorgd en hygiΓ«nisch moeten bijlopen. Toch ben ik van mening dat je zelf ook al een beetje in de fout ging door zijn buik(je) te vermelden. Dit heeft al iets minder met verzorgd zijn te maken en al meer met schoonheid. Toegegeven schoonheid is persoonlijk, ‘beauty is in the eye of the beholder’ ofwel ‘les goΓ»ts et les couleurs ne se discutent pas’. Maar er zijn wel algmene trends, zo vinden we gemiddelde waarden, voor bijvoorbeeld gewicht, lengte, dimensies van neus en oren, eerder aangenaam. Symmetrie zou ook een rol spelen, voornamelijk bij het gezicht.
  Maar denk dat zowat elk bedrijf vandaag de dag mensen (ook mannen!) verkiest die aangenaam zijn om naar te kijken voor functies waarbij er contact is met de klant. Bij heel wat sollicitaties dien je tegenwoordig ook een foto mee te sturen. Enja dit kan dus spijtig genoeg betekenen dat er naar de toekomst toe geen nieuwe ‘Jeremy Clarkson’ meer kan opstaan, hoe geniaal de man of vrouw in kwestie ook mag zijn. Dus Viola ‘geniet’ nog van talentvolle lelijk mannen (en vrouwen) zolang ze nog op het scherm te vinden zijn, je hoeft hun adem zelfs niet eens te ruiken!

 13. @Viola Hahahaha, nee ik vind zijn buik niet schattig en met minder dan 8cm kan ik niet uit de voeten;-)
  Hamster is idd een goed voorbeeld, maar James kunnen we dan ook wel naar huis sturen (of naar de tandarts en kapper) en dan blijft er weinig over.

  Ik denk dat Klassiekerrally wel een punt heeft, dat hij er genoegen in schept want als je foto`s ziet van hem bij een premiere of iets dergelijks, dan ziet hij er altijd erg netjes uit in pak en stropdas. Dus hij kan het wel, oke de tanden en buik blijven.

  Mij maakt het niet uit, heb gewoon al jaren een zwak voor de man. Het is zijn humor en eigenzinnigheid die hem `aantrekkelijk` maken. Zolang er geluid uit komt vind ik het prima!

 14. Dames, hebben jullie wel eens naar Autowereld of zo’n ander gesponsord programma van MP gekeken? Dan kan je wel gekleed worden door een herenmode merk, maar er moet a. ook wat zinnigs qua uitspraken uit iemand komen en b. als je op Ernst/Bobbie lijkt (was het Bobbie) en zo praat, dan helpt dat ook niet voor een mooie beeldvorming.
  Let wel ik heb geen moeite met gesponsorde programma’s (;-) Viooltje). Dan komt er tenminste meer aan bod dan alleen wat de journalisten mooi en interessant vinden.
  Vwb TG kan ik alleen zeggen: dames het is wel Engeland he. Daar zitten niet de mooiste mannen. Kijk maar naar hun voetballers. Misschien een Italiaanse presentator met bijbehorende ragazze. Ik betwijfel dan wel zeer of de kwaliteit van het programma zo hoog blijft. Want TG is geen gewoon autoprogramma meer, maar zuiver prime time entertainment. En daar horen “markante” types bij.

  • Ha Joop, jaaah, ik heb ook niets tegen markante types. Maar als ik alleen al bij het zien van die kop op tv
   al de neiging krijg om mijn neus dicht te houden, dan is er wel iets meer aan de hand hoor πŸ˜† Ben het met
   je eens qua gesponsord/niet gesponsord. Hier in Nl is te weinig geld om de kwaliteit van TG te benaderen.
   Vind wel dat Bavo gegroeid is in zijn aanpak, het is meer zijn ‘eigen’ ding geworden ipv een sprekend hoofd.
   Ben het niet altijd met hem eens en vind ook de keuze van de auto’s niet altijd top (gesponsord, tja) maar
   best het kijken waard op een druilerige zondagmiddag.

 15. Geeft niks Klassiekerraly, ik lees net dat sommige vrouwen dat schattig vinden!

  @Viola, high five terug! Met een beetje geluk spreek ik de man als ze in januari naar NL komen en dan zal ik zeggen dat jij vind dat ie zichzelf wat beter moet verzorgen oke?;-)

 16. @ Deborah: Dat kan dan wel zijn, maar ik moet me er zelf ook prettig bij voelen.
  Ik merk nu dat ik gewoon even op moet passen met het eten van allerlei (overbodige) lekkernijen.
  Sport zou ook goed voor me zijn, maar ik ben niet zo’n sportmens. Ja, kayakken en skiΓ«n vind ik heel erg leuk… Handig als je in de Achterhoek woont πŸ˜‰

 17. Heb je helemaal gelijk in hoor, en na de 40 schijnt het moeilijker te zijn om het er weer af te krijgen.

  Hmmm tsja, Γ²f andere hobbies zoeken, Γ²f verhuizen lijkt me!

  Sterkte iig, zo met de feestdagen voor de deur.

 18. “Krijg je als je de veertig gepasseerd bent he… ”

  Uh, nee… πŸ˜› πŸ˜‰ πŸ˜€

 19. @KR: neeeeeh, dat krijg je NIET als je de 40 gepasseerd bent! Sporten jij! En niet zoveel eten! Hier een stelling voor je: teveel comfort maakt dik, niet je leeftijd.

 20. He, wat zijn we het weer eens! Stelletje samenzweerders! πŸ˜‰ πŸ˜›
  Zo worden m’n smoesjes keihard onderuit gehaald, waarvoor dank! Het is overigens meer de vorm dan het gewicht waar aan gewerkt moet worden. Buikspieroefeningen en dergelijke dan maar. We hebben hier een prachtige trimbaan in ‘t bos…

 21. @KR: Zo mag ik het horen! πŸ™‚ Is toch niets heerlijker dan op een zondagmorgen – wat voor weer het ook is – te gaan hardlopen om vervolgens een hete douche en ontbijtje te nemen?

 22. @Viola: Bavo is idd markant, geeft dan ook een leuke invulling aan zijn programma, maar ik doelde op MP (Pilarscikek ofzoiets) en zijn sidekick Bobbie. Hij komt niet over als een autokenner, maar praat wel zo. Maar ja, het is zijn eigen programma.
  Toegegeven, ik ben wel jaloers op hem als autoliefhebber en loonslaaf. Als je ziet in welke auto’s hij allemaal gereden heeft en wat hij wellicht bezit ….

 23. @Joop: volgens mij rijdt Michael zelf een Maserati Quattroporte. Ik kan me vergissen hoor, maar ik dacht eens zoiets te hebben opgevangen. Heb het programma al een tijd niet gezien, dus weet niets van een Bobbie. Ik zal weer eens afstemmen. Hij is qua auto’s/werk idd om jaloers op te worden, al zal zijn bedrijf het in deze tijd ook moeilijker hebben.

  • Schelden doen we hier niet Vogel, dus ik heb je nare woorden even ge-edit. Om te schelden ga je maar naar geenstijl ofzo, kun je je lekker uitleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*