Jaguar en Porsche-rijders blijst

De Amerikaanse marktonderzoeker J.D. Power heeft zijn jaarlijkse bevindingen weer vrijgegeven. Ik heb even niet naar de scores voor wat betreft kwaliteit en zuinigheid etc gekeken, maar naar Design en Performance. Welke merken scoren het hoogst?

Jaguar en Porsche rijders zijn het meest blij met hun bolide voor wat betreft ‘style’. Kijk je naar Overall Performance and Design dan scoren behalve de twee genoemden ook BMW, Lexus en Mercedes Benz de maximale vijf bolletjes.

Tweede prijzen, zij scoren vier bolletjes in het Overall Performance and Design-afdeling, gaan naar: Acura, Audi, Cadillac, Infiniti, Land Rover, Lincoln, Scion, Volkswagen en Volvo.  

Kijk je naar de scores voor wat betreft Performance, dan blijkt het een Duits feestje (Bier und Wurst?): BMW, Porsche en Mercedes Benz – rijders zijn het meest tevreden over de prestaties van hun bolide. 

Dit is uiteraard een Amerikaans onderzoek. Bij mij zou Alfa hoog scoren 😉 Ik stap ook iedere keer weer blij in mijn GT (model is nog steeds bellissimo) en uit (loopt als een trein).

1 Comment on “Jaguar en Porsche-rijders blijst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*