Bentley doet het met pen

Tijdens de introductie van de Jaguar XF kreeg ik een prachtige, lichtblauwe pen uit de  Jaguar collectie kado. Dat kan ik als schrijvertje natuurlijk wel waarderen. Nu las ik op Robb Reports site dat ook Bentley het nu samen doet met een pennenmerk: Tibaldi. De Italiaanse pennenmaker Tibaldi stelde samen met het exclusieve automerk een speciale editie collectie samen voor een hommage aan de autobouwer.

In deze Continental Collectie – zoals deze serie pennen heet – zie je fijne details van de wagens terug. De detaillering rond de grip en dop lijken bijvoorbeeld op details uit het interieur. En de gravering op de clip van de dop is in hetzelfde lettertype als op de motor.

De collectie, die beschikbaar is in alle Bentley kleuren, bestaat uit een Fountain pen (zie afbeelding) ter waarde van 2500 dollar, een ballpen ter waarde van 1500 dollar en een roller ball van 2000 dollar. De collectie is te koop bij iedere Bentley dealer en bij Tibaldi pen dealers.  Meer mooi schrijfgerei zie je hier, onder andere een mooie van Maserati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*