Handig dashboardkastje

Automakers zijn naarstig op zoek naar manieren om (nog meer) vrouwen te verleiden. Dit plaatje kwam ik tegen op internet en is wellicht een voorbeeldje van wat vrouwen willen in een auto: een makeup-dashboardkastje! 😆

Vrouw auto - dashboardkit

Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat er vrouwen zijn die zoiets in een auto willen, maar ik kan me vergissen. Dames? Of wellicht is dit iets voor de Leco’s van deze wereld: een mobiele verfset die dan uiteraard wel van Sebastian of Lancome ofzoiets moet zijn. Ik zie mogelijkheden voor de marketingafdelingen; ga samenwerken met de cosmeticafabrikanten! Variaties op het thema zijn dan: het uitklapbare kledingrek in de kofferbak, speciale schoenendoos-units in het hemeltje en een uitschuifbaar geurenrekje in de middenconsole voor de walm-van-de-dag, op te spuiten voor het verkeerslicht.

8 Comments on “Handig dashboardkastje

 1. Ik kan me best voorstellen dat veel vrouwen dit willen in hun auto. Lijkt me best wel handig 😉

 2. Ze snappen het dus nog steeds niet, als je dit serieus bedenkt voor je vrouwelijke doelgroep heb je nog wat in te halen. Ik vraag me wel af waar de sufferds, die dit bedenken, mee getrouwd zijn. Ik vrees het ergste……

 3. @Monica
  Misschien valt dat nog mee, ik denk eerder dat de ontwerpers van dit teveel achter hun tekentafel zitten en te weinig bij hun vrouw.

 4. @Monica: wat mis je dan nu echt in je auto wat typisch vrouwelijk is? (bijvoorbeeld: Ruimte in je hoofdsteun zodat je met paardenstaart in je haar toch lekker kan zitten??)

  OT: belachelijk iets zo’n make-up dashboard kastje.

 5. @VBHfan: dat met die paardenstaart-uitsparing is ook belachelijk. Dan kun je je hoofd dus niet meer naar links en rechts draaien. Lijkt me wel cruciaal, dat je dat tijdens het autorijden kunt. Bovendien: wanneer draag je nou nog een paardenstaart? Alleen tijdens het sporten, me dunkt.

 6. Niet mijn idee; was een ideetje van de dames van Volvo toendertijd. Was een voorzetje om meer typische vrouwengemissen te ontlokken.

 7. @Anthony: Jaaaa, dat zal het zijn. Dan zijn het geen sufferds, maar stumpers.

  @VBHfan: de dames van Volvo? Tjonge, daar in het noorden hebben ze echt te weinig zon….slecht voor de grijze celltjes.

  Na veel denken kom ik tot het volgende: een speciaal glas voor de ruiten dat er voor zorgt dat je rimpels gecamoufleerd worden en je dunner lijkt…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*