Ralph Lauren Scuderia Tas

Gelezen in Cosmopolitan: sommige vrouwen schijnen zich diep in de schulden te steken om iedere week een nieuwe handtas te kunnen kopen. De nieuwste, hipste en duurste welteverstaan. Er zijn zelfs bedrijven die dure designertassen verhuren, hilarisch niet? Ik niet begrijpen, maar dit lijkt me dan wel zo’n hebbeding waarvan dat soort dames gaat kwijlen: de Ralph Lauren Scuderia, genoemd naar Ferrari’s race-afdeling.

rl-scuderia-tas

In hetzelfde thema is een hele collectie van verschillende kalfsleren taskes gemaakt, er zijn bijpassende portemonnee’s etc. Opvallend is dan wel de kleurkeuze: zwart en geel in plaats van rood en wit. Prijs van dit tasje waar dan – oke, ik geef het toe – wel je hele hebben en houden in past is 1295 dollar. Doe mij er maar twee. Not!
Overigens is Ralph Lauren een grote autoliefhebber. Hij heeft een leuke collectie waaronder een McLaren F1 GTR LM uit 2005, een Bugatti Type 57SC Atlantic uit 1938 en een Mercedes-Benz SSK om er maar eens een paar te noemen. Maar zijn grote liefde is wel Ferrari. Hij heeft een paar originele 250 Testa Rossas (ongeveer zoals laatst gezien op een veiling waar zo’n ding 12 miljoen dollar opbracht), een 250 GTO (die waarschijnlijk nog meer zou opbrengen als de eigenaar er afstand van zou willen doen).

 ferrari_250_GTO

Nu Ralph ook zijn eigen Scuderia tassencollectie heeft, is de honger vast gestild 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*