Goed Karma

Sinds de Salon van Geneve heb ik twee nieuwe droomauto’s aan mijn nachtelijke escapades toegevoegd. De eerste was de Porsche 918 Spyder, de tweede deze Fisker Karma. Wat een ontstellend mooie auto, met recht stuff that dreams are made of. Vooral van opzij, wat een geweldige gestrekte gelederen…

fisker karma3-opzij

Het wachten is nu om deze beauty buiten de met rood fluwelen koorden afgezette beursvloeren te zien. En die tijd is binnenkort aangebroken. De sexy plug-in hybride gaat zijn publieke rijdebuut maken tijdens de Monterey Peninsula’s Classic Car Week, dat hoort bij het Pebble Beach Concours d’Elegance, op 15 augustus.

fisker karma1

Dan kun je de Karma voor het eerst zien brullen, eh, langs zien zoeven. Het is overigens ook de eerste keer dat een plug-in hybride deelneemt aan dit event. Het plan is om de Karma twee rondes te laten rijden op het Laguna Seca course, om 11:10 in de ochtend, om precies te zijn. Dus mocht je in deze periode in die regionen vakantie vieren, dan weet je waar je heen moet.

fisker karma2-achter

Wil je alvast meer lezen over deze Karma, dan kan ik je nummer 14 van Autovisie aanbevelen. Ligt deze week nog in de winkels.

3 Comments on “Goed Karma

  1. Had dat eerder gezegd! Tot en met 8 juli stond de Fisker Karma bij Kroymans (in Hilversum) in de showroom. Ik zag zelfs potentiele klanten instappen en passen (niet rijden). Erg indrukwekkende automobiel. Dus je had even kunnen gaan passen. tip: tweets van bnrautoshow in de gaten houden. Die melden dit soort dingen nog wel eens. Nieuwste Saab 9-5 staat bijvoorbeeld bij Saab Utrecht/Nieuwegein als demo klaar. (weet niet of Saab je interesse heeft maar dan weet je het maar).

  2. Ja, dank VBH, ik wist het, maar geen tijd gehad om ‘m te passen 🙂 Saab 9-5 staat ook bij mijn locale dealer al. Eens kijken of ik binnenkort tijd heb.

  3. Voor iedereen die nieuwsgierig is: de Fisker Karma staat vanaf morgen weer een paar dagen in de Hilversumse showroom van Kroymans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*