Geen vakantieplannen? Doe Route 66!

usa-motorreizen1logoΒ Ik heb al heel lang een vaste link naar USA Motorreizen op dit weblog staan, en vandaag nog even extra aandacht voor hen. Want de trips die zij verkopen zijn echt de moeite waard. Pruttel je in Nederland van verkeerslicht naar verkeerslicht, in de States kun je echt voluit motorrijden en echt genieten van de ruimte en de prachtige natuur.

harley-crossbones-sfeer

Je kunt uiteraard kiezen voor Route 66, maar ik kan de Western Discovery en Western Highlights ook van harte aanbevelen.

USA-Motorreizen2
Check it out! Β Als je op Motorgroepsreizen klikt, dan komen alle motorreizen tevoorschijn.

USA-Motorreizen-EenRoute

USA-Motorreis3

Overigens kun je de routes ook individueel doen. En rijd je geen motor, dan doe je ‘t in een cabrio of in een camper.

USA-Motorreizen

7 Comments on “Geen vakantieplannen? Doe Route 66!

  1. Ik heb twee jaar geleden de Route 66 van L.A. naar Amarillo gereden, vanaf daar omhoog naar o.a. Denver en Salt Lake City, weer naar beneden naar Las Vegas, weer omhoog door Death Valley en Yosemite naar Lake Tahoe, en via San Francisco en de Route 101 terug naar L.A. Een schitterende reis van 7.000 km in drie weken, ik vergeet het nooit meer en als ik dit zo zie begint het weer te kriebelen. πŸ™‚

  2. Reizen door de Southwest is zeer aan te raden. Het hoogtepunt van mijn reis vorig jaar was toch wel in een Mustang cabrio highway 1 afrijden.

  3. Hele leuke route, je mist alleen op deze manier San Diego en the OC. Dat is op zich jammer, het klimaat daar is heerlijk, de mensen prettig en de stad prachtig. Waard om een dag of 2 voor bij te boeken.

  4. U.S.A. Motorreizen ken ik niet zo goed. Ik ben mee geweest met de Indian Trails van U.S. Bikers (www.usbikers.nl) en ik moet zeggen… ik heb nog geen organisatie kunnen vinden die zoveel mooie plekjes aan doet als zij. Ze hebben ook een route66… oook moooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*