Fun met Ferrari Fiets

Bij Ferrari verdient men meer aan de merchandising dan aan de auto’s. Veel mensen begeren een item met het steigerende paard erop, van petjes en t-shirts tot horloges en gadgets. Deze exclusieve sportfietsen zijn nieuw in de lijn.

c-ferrari bike1

Voor volwassenen zijn er de CX 70 Limited Edition (LE) . Deze werd ontworpen door Colnago, een fietsspecialist uit Cambiago (vlakbij Milaan) en zowel opgebouwd met hun eigen kwalitatieve producten als die van Shimano. Hij heeft hydraulische remmen en Shimano XT schakeltechniek in combinatie met Shimano’s Automatic Shifting System. Uiteraard te koop in Ferrari-rood, zwart en zilver.
Hij kost 2800 euro.

c-ferrari bike2

Voor wie wel eens door bossen en duinen gumt is er de CX 50 en CX 60. Deze twee stoere mountainbikes zijn gemaakt van lichtgewicht materialen als aluminium en carbon. Ook hier hydraulische remmen van Shimano en bij wijze van SUV-snufje: Continental Explorer Pro 26-banden. De professional gaat voor de CX 60 voelen, want die heeft geavanceerde vering van de Suntour Epicon-voorvork, de beste Shimano-opbouw en een ultralicht frame voor een stevige potje ‘gummen’. Hij weegt 13,8 kilogram. De CX 60 kost 2400 en de CX 50 1800 euro.

Beide fietsen zijn o.a. hier te koop.

2 Comments on “Fun met Ferrari Fiets

  1. Die XC60 is echt wel een knap qua design, wel spijtig van die hydraulische remmen nooit echt fan van geweest.

  2. Kopen en mee naar Indonesie dat fietsje….de CX80 dan…speciaal ontwikkeld voor langs de rijstvelden….

    cheers and thanks for linking 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*