Formule 1 stoel

Meubels die eruit zien als auto’s: het komt wel vaker langs. Maar dit ontwerp krijgt de Carwoman Crazy Cake. Hij werd ontworpen door de Bulgaarse interieurontwerper Alexander Christoff en moet eruit zien als een F1 bolide, maar dan ergonomisch in stijl met de lijnen van een menselijk lichaam in plaats van met de haarspeld-bochten.

F1-stoel

Ik vind hem een beetje op een zetel voor een zeemeermin lijken 🙂 Hij is gemaakt van fiberglas met chromen poten achter en heeft een instelbare hoofdsteun. Ik zou ‘m nog niet in mijn bezemkast willen, maar er zijn mensen die wat teveel centjes hebben en die dan dit soort ‘design’ aanschaffen.

F1-stoel2

Er is niets bekend over waar je hem zou kunnen kopen en wat hij moet opleveren. Maar ik weet zeker dat degene met dat megagrote jacht in de haven van Monte Carlo er wel aan zou kunnen komen. Je weet wel, die te bruine, met teveel kettingen behangen, te jonge vrouw hebbende miljonair die denkt dat je met geld ook smaak kunt kopen. 😉

F1-stoel3

1 Comment on “Formule 1 stoel

  1. Ik val zowat uit mijn stoel van verbazing. Christoff heeft ook de Sensation ontworpen, check it out, met tveetje. De F1 doet mij denken aan een hamerhaai. De bank in je autovilla inruilen voor een F1 of een Sensation?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*