Ferrari om je pols

Ferrari heeft meer fans dan kopers, dus bedachten de makers een manier om de mensen die het merk een warm hart toedragen toch mee te laten genieten. Lees: geld afhandig te maken 😉

ferrari-watch
De Ferrari-stores puilen natuurlijk al uit van de leuke gadgets, t-shirts en schoenen in Ferrari-rood met stijgerend paardje, maar dit klokwerkje dat ontstond in samenwerking met Officine Panerai is helemaal nieuw. De Lap Time Chronograph meet 44 mm en het uurwerk is van de makers van Isaswiss. Je kunt er rondetijden in drie verschillende tijdzones van aflezen. (Duh, iemand?) Ook zit er een kalender in en diverse alarmfuncties. Het bandje lijkt op het profiel van een raceband en natuurlijk is het stijgerende paardje erop afgebeeld.
De Ferrari Lap Time Chronograph is inmiddels te kop via de Ferrari-store online voor het luttele bedrag van 245,83 euro (ja, de komma staat op de juiste plek). Koopje, toch?

9 Comments on “Ferrari om je pols

  1. Als het een echte Panerai zou zijn dan is het wel een koopje (en zijn er vast mensen die het dan ook nog mooi vinden). Niet mijn stiel maar dat zijn de moderne Ferrari’s ook niet dus dat klopt.

  2. Ik heb een veel beter idee. Ga naar de Kijkshop voor een Champion horloge. Ook horloges met een race/auto thema. Van model GT, een simpel model mat race strepen. Tot Pathfinder, een duidelijke knipoog naar de Nissan. Een grote ruige uitvoering met een dikke behuizing. En, niet geheel onbelangrijk, een stuk goedkoper dan iets met een stijgerend paardje erop.

  3. Een vrouw hoeft ook geen horloge om, er zit al een klok op de oven! 🙂

    Geintje Carwoman. No offense, mijn vrouw las bovenstaande opmerking onlangs voor vanuit een boek. Daar was het ook als grapje neergezet. Zij kon er om lachen.

  4. alles van ferrari vind ik mooi en goed.
    de kleur rood ius het belangrijkste maar geel mag ook.ben gelukkig met mijn ferrari tattoo op mijn borst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*