Ferrari corner bij Kroymans

Even snuffelen bij Kroymans in Hilversum op een mooie vrijdagmiddag moet kunnen. Behalve Ferrari verkoopt menย hier ook Jaguar, Maserati, Aston Martinย en ook de bloedstollend mooie Fisker Karma is er te bewonderen.

carwoman-Ferrari Corner Kroymans

Zijn de bolides niet geschikt voor jouw portemonnee, dan slaag je wellicht in de speciale corner waar minder prijzigs wordt aangeboden. Jasjes, truien, shirts, mokken, zonnebrillen, tassen, keyrings, hebbedingen. En dat alles van het merk met het steigerende paardje: Ferrari. Enjoy!

carwoman-Ferrari Corner Kroymans2

carwoman-Ferrari Corner Kroymans3

24 Comments on “Ferrari corner bij Kroymans

 1. Dat gevoel deel ik. Vanuit Kroymans gezien is het wel handig. meer dan 90% van de bezoekers zal geen Ferrari kunnen kopen maar wel een polo (oid). En bijna 100% van je bezoekers is geinteresseerd in deze producten. Maar misschien is het juist deze “greed’ die het gevoel veroorzaakt.

 2. Tja, ik snap wel wat jullie bedoelen. Maar die merchandise is wel gewild. Ik heb zelf ooit een mooi Porsche shirt gekocht bij Porsche Centrum Eindhoven. Ik was daar toch en dan is de verleiding groot, als er iets hangt wat het merk niet uitschreeuwt, tenminste. Het is een mooi model, staat me leuk en is van goede kwaliteit. Als je het niet weet, zie je het Porsche label niet eens. Kijk, dat is leuke merchandise wat mij betreft.

 3. Ik moet bekennen ook een Lotus poloshirt gekocht te hebben, maar dat was geen echte merchandise. Meer een replica van het shirt dat de crew droeg ten tijde van de Gold Leaf sponsoring.

 4. He, betrapt… ๐Ÿ˜‰
  Nou, in zoverre vond ik het geen merchandise dat het niet door Lotus zelf verkocht werd, en ook niet in een Lotus showroom. Maar uiteraard heb je wel gelijk: Ik ben er inderdaad niet honderd procent ongevoelig voor.
  Veel verder dan een poloshirtje ga ik echter niet, en ik ben ook niet bereid daar erg veel meer voor te betalen dan wat een vergelijkbaar poloshirt zonder merk zou kosten.

 5. Kledij of horloges met vermelding van een automerk laat ik toch links liggen. Wel ben ik bijna onafscheidelijk van mijn Gulf-jasjes (allemaal in een of andere mate replica’s van de race-overall’s van seizoenen ’70 en ’71). Autoliefhebbers weten het meteen te plaatsen (zou er misschien nog zelfs een Mexicaanse vlag willen op naaien om het helemaal af te maken) en voor buitenstaanders lijkt het gewoon alsof ik vaak tank en allerhande voordelen krijg ๐Ÿ™‚
  Maar bovenal geeft het me steeds een glimlach om mijn jas ergens (bij aan de kapstok op het werk) te zien hangen.

 6. In het dagdagelijkse leven valt het wel mee. Bovendien zijn de jassen van Dakota wel subtieler en bieden ze ook mooie varianten…

 7. Vandaag zag ik iemand lopen met een jas van
  Scania . Ik wed erom dat ie hem van de welstand (O.C.M.W.) gekregen had !

 8. Waarschijnlijk was het gewoon het hoofd van de Nederlandse invoerder van Scania… ๐Ÿ™‚

 9. Ach, dat gewone spul wat Kroymans verkoopt is wel leuk,maar ik heb toch liever echte Ferrari kleding, niet de namaak die er hangt.
  Als je goed kijkt is het allemaal gemaakt in lincensie in een of ander lage lonen landje.

 10. De verkoper van mijn 207 droeg een wit hemd van
  Peugeot. Het had wel iets vond ik !
  Het kwam bij mij over alsof hij bij een exclusieve
  club hoorde . Het wekte vertrouwen bij me op en ik voelde mij betrokken , meer dan bij een verkoper in een apepakje !

 11. Je rijdt een 207 en je let op de kledij van de verkoper… ow ow het is toch geen CC? :p

 12. Zeg Stijn, commentaar op andermans auto is wel een tikkie macho-gedrag hoor. Iedereen een andere smaak, wees blij! En Steven is juist helemaal ‘on topic’.

 13. Het was ook slechts een grap, moet toch kunnen? Zeker op 1 april, nee? Trouwens niets mis met een 207. Carry on…

 14. Ik vergeet wel eens dat veel mannen elkaar onderling graag afzeiken en het vervolgens ‘grapjes’ noemen. Wat mij betreft werkt dat beter als je elkaar erbij ziet. In tekst gaat er veel van het grappige verloren. ๐Ÿ™ ๐Ÿ™‚

 15. Och als ik in mijn omgeving kijk dan doen vrouwen dat ook continu, alleen menen wij mannen het meestal niet en vrouwen vaak net wel. Ik zag gewoon een comment over kledij inclusief een stadswagen en kon het niet laten, vlees is zwak hรฉ ๐Ÿ™‚

 16. @Stijn: Wat bedoel je met CC ?
  De 1400 Benzinemotor ?
  Wel ik moet je teleurstellen, het gaat hier wel over
  een 207 met een motor van B.M.W.

 17. @Stijn : Ach nu valt mij frank !
  Je bedoeld de Coupรฉ-cabriolet ?
  Niets mis mee ! Achter die ruwe bolster hebben veel mannen een zachte pit . . . Zelfs met die 1400 benzinemotor durf ik op straat komen !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*