Fashion & Cars (deel 6, en laatste)

zakenvrouwIn het afgelopen jaar maakte ik een leuke productie over vrouwen en hun auto’s voor Avanti. De zakenvrouwen die eraan meewerkten, zijn allemaal klant bij Angelique van SheSuit en niet de minsten. Daarbij passen natuurlijk ook allemaal erg fijne wheels. In deze aflevering het woord aan Mariëlle Wiegmans: “Niet opvallen, wel de haren in de wind.”

“Deze Saab 9-3 cabrio heb ik een jaar of vijf geleden gekocht omdat ik hem stijlvol en sportief vind. Ik wilde graag een cabriolet, maar de meeste vind ik te schreeuwerig.

shesuit_5

“Deze auto geeft me het gevoel van vrijheid dat ik ook met onze boten heb – de wind in de haren – zonder dat ik er per se in opval. Het is een tijdloos model waarmee ik overal kan verschijnen. Toen ik ervoor naar de dealer stapte, wist ik precies wat ik wilde. Hij moest zwart zijn, met leren bekleding. Ook met kleding weet ik altijd precies wat ik wil, maar zie het maar eens te vinden in de standaardconfectie. Gezien mijn functies kan ik veel verschillende soorten stijlen dragen en gelukkig viel mijn oog een tijdje geleden op een advertentie van SheSuit in het FD. Ik heb eigenaresse Angelique opgebeld en gevraagd of ze ook een knalrood jasje voor me kon maken met voering met piratenkop-print, dat had ik al heel lang in mijn hoofd. Angelique begrijpt mijn enigszins stoere stijl heel goed en we hebben van het uitzoeken van de materialen voor verschillende van mijn jasjes hele projecten gemaakt. Dit zwart-witte jasje past goed bij me en ik heb het laatst gedragen toen ik een toespraak hield. Er kwamen naderhand veel mensen naar me toe om me te complimenteren. Niet alleen met de speech, maar ook over het jasje!”

Mariёlle komt uit de financiële wereld, ze was CFO van AOT N.V. , de voorloper van Binck Bank. Tegenwoordig is ze mede-eigenaar van Evenaar Yachting uit Breukelen dat voornamelijk luxe sloepen verkoopt. Ze doet hiervoor zowel verkoop als marketing en regelt de beursbezoeken; Evenaar stond onder andere op de MiljonairFair en de Hiswa. Daarnaast is Mariëlle managing partner van Emprin Capital Investments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*