Fashion & Cars (deel 4)

zakenvrouwIn het afgelopen jaar maakte ik een leuke productie over vrouwen en hun auto’s voor Avanti. De zakenvrouwen die eraan meewerkten, zijn allemaal klant bij Angelique van SheSuit en niet de minsten. Daarbij passen natuurlijk ook allemaal erg fijne wheels. In deze aflevering is Gerdi van den Broek aan het woord:

“Auto met power en schitterende stijl.”
Gerdi: “Zelfs als je 220 km/h rijdt in deze auto, merk je het niet. Het is een speciale, gelimiteerde Lagonda-versie van de Aston Martin Vanquish en hij is niet van mij, maar van mijn vriend.

shesuit_1

(Foto: Eric van Vuuren)

“Soms mag ik rijden en daar geniet ik enorm van. Wat een power heeft die auto, en wat een schitterende stijl. Als dienstverlener rijd ik in een meer bescheiden auto, ik heb een Audi A3. De derde op rij, want ook dat is een geweldige auto. Collega’s zeggen wel eens: ‘Moet je niet eens iets groters gaan rijden?’ Maar ik ben helemaal happy met mijn A3 die ik onder meer heb laten ‘aankleden’ met het OpenSkySystem, waarbij het hele dak van glas is en voor de helft open kan. Zo zit je ‘open’ en toch niet zichtbaar. Ik kan met de A3 gemakkelijk parkeren bij mijn huis aan de Prinsengracht in Amsterdam, en hij kan wel tegen een stootje. Mijn kleding van SheSuit kan dat trouwens ook. Ik neem dit pakje van Italiaanse wol met Napoleonkraag graag mee op reis, want ik kan het – zonder dat het kreukt – helemaal opfrommelen in mijn koffer. Leuke details zijn de split in het rokje die ik – al naar gelang de gelegenheid – groter en kleiner kan ritsen. Ik laat bij SheSuit vooral zakelijke kleding maken, maar veel draag ik ook privé. Zoals de jas van baby Alpaca, die is ook zo licht en luchtig, maar toch heerlijk warm.”

Na 21 jaar bij MeesPierson is Gerdi nu helemaal happy als Private Banker bij Bank Ten Cate & Cie. Ze doet daar vermogensbeheer en sluit cliënten bij elkaar aan. Het geheim van haar succes schuilt, in haar eigen woorden, in het zichzelf niet al te serieus nemen, discreet zijn en vooral luisteren naar haar cliënten en aanvoelen wat zij willen. Info vind je hier

3 Comments on “Fashion & Cars (deel 4)

  1. Jammer dat het niet haar eigen auto is. Dat zou het meer power geven. Moet zeggen dat she-suit mij onbekend was maar nu erg positief bij me overkomt. Mooie kleding, zeer stijlvol en klasse. Leuke serie dus. Ik zal klagende vrouwen erop wijzen.

  2. Ja, dat vond ik ook jammer, al is de auto natuurlijk top voor de foto. Shesuit is inderdaad super. Op maat gemaakte kleding is natuurlijk het summum en zelf stoffen kunnen uitzoeken is zeer luxe. Ik was ook aangenaam verrast, al ik kan ik in de ‘gewone’ winkels altijd goed slagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*