Fashion & Cars (deel 3)

zakenvrouwIn het afgelopen jaar maakte ik een leuke productie over vrouwen en hun auto’s voor Avanti. De zakenvrouwen die eraan meewerkten, zijn allemaal klant bij Angelique van SheSuit en niet de minsten. Daarbij passen natuurlijk ook allemaal erg fijne wheels. In deze aflevering is Carmen Breeveld aan het woord. Carmen is eigenaresse van Teamcare en voorzitter van de Federatie Zakenvrouwen.

Carmen: “Wie inhoud heeft, gunt zichzelf ook een mooie buitenkant.”

shesuit_2

Carmen: “Ik reed een ander merk, maar ik ben op advies van een andere top zakenvrouw overgestapt naar Jaguar. Zij vertelde me namelijk dat de Jaguar gunstiger uitpakt in de lease . Dat heb ik financieel helemaal uitgezocht en , het klopte. Omdat het wel gerieflijk en comfortabel moet aanvoelen in een auto, ben ik eerst naar de dealer gegaan voor een proefrit. In de eerste vijf minuten nam ik al de beslissing om de XF aan te schaffen. Een goede vriendin merkte verbaasd op dat mijn auto niet rijdt, maar glijdt. Daarnaast is het telecommunicatiesysteem van een enorm hoog niveau. Als je belt, denkt de ander dat je op de zaak zit, zo helder en geruisloos kun je met elkaar praten. Zodoende is mijn auto een verlengstuk van mijn kantoor en datzelfde kan ik zeggen over deze Robe Manteau van ‘Lea Silk’ die ik bij SheSuit heb laten maken. Behalve dat ik het gemakkelijk vind dat het een jurk en jas tegelijk is, voel ik mij uitermate comfortabel tijdens presentaties. Geen gedoe met jassen aan en uit bij bezoeken. Daarnaast is maatkleding erg prettig omdat je zelf de kleuren kunt uitzoeken en ik houd enorm van felle kleuren. Dat is heel on-Nederlands, maar het weerspiegelt wel volledig wat ik uit wil stralen: kleur in plaats van grijs! Vrouwen worden – veel meer dan mannen – op hun uiterlijk afgerekend. Als je inhoud hebt, gun je jezelf ook een mooie buitenkant.”
Carmen Breeveld begon in 1996 als HRM-specialist en is sinds 1996 eigenaresse van Team Care, een bedrijf in recruitment en consultancy op managementniveau. Ze werkt zoveel mogelijk met vrouwen en biculturele high potentials en dat geeft haar veel voldoening. Daarnaast is Carmen voorzitter van de Federatie Zakenvrouwen. Ze zegt daarover: ‘Vrouwen moeten elkaar meer business gunnen, dat kunstje kunnen mannen al eeuwen.’ Meer info vind je hier teamcare en federatiezakenvrouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*