Fashion & Cars (deel 2)

zakenvrouwIn het afgelopen jaar maakte ik een leuke productie over vrouwen en hun auto’s voor Avanti. De zakenvrouwen die eraan meewerkten, zijn allemaal klant bij Angelique van SheSuit en niet de minsten. Daarbij passen natuurlijk ook allemaal erg fijne wheels. In deze aflevering is Arabel van Butzelaar – manager van Chopard Nederland – aan het woord: “Deze Mercedes is te combineren met zowel klassiek als jeans.”

“De eigenaar van het merk Chopard, de familie Scheufele, rijdt al sinds jaar en dag Mercedes-Benz en deze E350 CGi representeert uitstekend waarvoor ook het merk Chopard staat: klassiek, eigentijds en sportief. Ik kan me helemaal voorstellen dat deze auto ooit een klassieker zal worden, het is power waarvoor je warm loopt.

shesuit-4

(Foto: Eric van Vuuren)

Arabel: “Tijdens het rijden krijg ik een heel vertrouwd en veilig gevoel en toch kun je er heel pittig mee rijden. De auto is wendbaar en reageert zeer accuraat op mijn aanwijzingen. Ik word vaak aangesproken op deze  auto, vooral door andere vrouwen: ‘Wat heeft u een waanzinnig mooie auto’.  Omdat ik zelf in het luxe segment werk, spreekt het merk Mercedes me aan, net als de formule van SheSuit. SheSuit-eigenaresse Angelique Koopmans zorgt voor de juiste ingrediënten en ik mag zelf mijn stijl samenstellen, heerlijk, zo ben ik mijn eigen couturier. Alle details kloppen dan en als een kledingstuk helemaal naar je zin is, draag je het ook graag. Voor deze jas zocht ik een Chanel-achtige stof, dit is bouclé. Net als met de Mercedes kan ik ‘m combineren met klassieke outfits, maar ook zonder problemen met jeans. Voor het binnenwerk is alcantara gebruikt en er is wat franje – voor de jeu. ”

Arabel is manager van Chopard Nederland. Het van oorsprong Duits/Zwitserse merk dat sieraden en horloges voert, wordt al ruim dertig jaar in Nederland verkocht en bestaat dit jaar 150 jaar. Voor deze gelegenheid werd een prachtige – 150 stuks omvattende – ‘Joaillerie’- collectie ontworpen, gebaseerd op de dierenwereld. Een deel van de opbrengst van deze collectie gaat naar het Wereld Natuur Fonds. In de boutique aan de Amsterdamse P.C. Hooftstraat wordt de hele collectie verkocht.  Meer info over Chopard vind je hier

1 Comment on “Fashion & Cars (deel 2)

  1. Een deel van de opbrengst van deze collectie gaat naar het Wereld Natuur Fonds. In de boutique aan de Amsterdamse P.C. Hooftstraat ..

    itsss complicated..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*