Fashion & Cars (deel 1)

zakenvrouwHet is een fijne combi, mode en auto’s. In het afgelopen jaar maakte ik een leuke productie over vrouwen en hun auto’s voor Avanti. De zakenvrouwen die eraan meewerkten, zijn allemaal klant bij Angelique van SheSuit en niet de minsten. Daarbij passen natuurlijk ook allemaal erg fijne wheels. Foto’s zijn van Eric van Vuuren.

Hier deel 1:

Angelique Koopmans: “De klant is bij mij koningin.”
“Ik rijd eigenlijk een Audi A4, maar toen ik laatst bij Audi Centrum Amsterdam was zei ik terloops: ‘Als ik later groot ben, koop ik een A8’. Dat heb ik geweten, want nu kreeg ik de A8 van deze dealer mee, ‘om alvast te wennen’.

she suit - Angelique

“Omdat ik zo vaak kleding en stoffen vervoer, zou ik eigenlijk een busje moeten aanschaffen. Maar deze A8 is geweldig, net een rijdend kantoor dat je op je wenken bedient. Zo ga ik ook met mijn klanten om. Ik geniet enorm als ik vrouwen kan helpen om er goed en zelfverzekerd uit te zien. Het werpt zijn vruchten af, want in drie jaar tijd heb ik nu enorm veel tevreden klanten en vijf mensen op de loonlijst staan. Ons ‘kunstje’ houdt in dat we een computersysteem hebben ontwikkeld waarin we de unieke maatgegevens van iedere vrouw opslaan. Hiermee kunnen we alle gewenste kledingstukken op maat maken en eindeloos variĆ«ren met allerlei stijlen en details.”

Meer info over SheSuit vind je hier.

0 Comments on “Fashion & Cars (deel 1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*