Elle McPherson krijgt eerste Fiat 500C

Some girls have all the luck! Afgelopen week kreeg de eerste nieuwe Fiat 500C een nieuwe eigenaresse in de persoon van de bevallige Elle McPherson.

c-elle-mcpherson-fiat-500

Het topmodel – ook wel The Body genaamd – kreeg de auto bij haar Londense huis in Notting Hill uitgereikt door niemand minder dan de kleinzoon van de ‘grote’ Agnelli, Edoardo Agnelli. Elle heeft al een ‘gewone’ 500 en vertelde iedereen hoe gek ze op ‘m is.

c-elle-macpherson-with-topless-fiat-500c

De top van de 500 C is electrisch bedienbaar en is er in de kleuren ivoor, rood of zwart. Er zit een echt glazen raampje aan de achterkant dat met het dakje mee wegzinkt zodat de deurstijlen intact blijven. Een ‘echte’ cabrio is het dus niet, meer een echte dakloze.

De Europese lancering van de 500C werd gehouden in de Whisky Mist in Londen en werd ook bijgewoond door will.I.am van de Black Eyed Peas (volgens mij heet de beste man gewoon William, maargoed, interessant doen is tenslotte een must in de showbizz) en Amelle Berrabah van de Sugababes.

Tagged with: , , , ,
4 comments on “Elle McPherson krijgt eerste Fiat 500C
 1. VBHfan says:

  Leuk voor haar.

  Ik snap nu ook waarom ze niet de bijnaam “the smile” heet want die eerste foot lacht ze alsof ze met een waterpistool wordt beschoten..

 2. Viola says:

  Nou, ik vind haar smile hier anders heel leuk en spontaan. Dus voor mij is ze The Body en The Smile 🙂

 3. Ik heb een hekel aan die grote zonnebrillen en hoop dat ze heel snel uit de mode raken. Je ziet haar gezicht niet eens!

 4. Benjamin says:

  Ik vind de 500 echt de gaymobiel, maar de 500C heeft toch wel wat.

  Of komt dat omdat die prachtige Elle Macpherson erbij staat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*