Doe Italie in een Lotus

Bij Herz weten ze wat autoharten sneller doet slaan. Voegde men bij Herz in Nederland een tijdje geleden al een Mustang Shelby GT-H toe aan de verhuurpool, bij Hertz in Italie zijn ze al net zo cool. Want dankzij hen kun je het mediterraanse landschap daar sinds kort verkennen in een Lotus!

herz-lotussen

De Italianen hebben zelf uiteraard heel wat landeigen lustvolle bolides te huur, maar er zijn veel toeristen die in hun vakantie eens wat anders, iets lichters, iets … Brits wensen te rijden. De funcollectie bestaat voorlopig uit een aantal Lotus Elise SC die verspreid werden over de verschillende verhuurlocaties. De Elise SC is voorzien van een 1.8 liter viercilinder van Toyota met supercharger waarmee hij de 218 pk haalt. Met zijn ultra-lage gewicht van 860 kg kan dit felle cabrio-beestje je in 4.3 seconden naar de 100 km/h stuwen. Vergeet bij het rondflitsen niet van het geweldige landschap te genieten! Enne… pas op die gehaarspelde bergweggetjes, Lotusjes zijn zelfs voor pittige stuurlui een handvol met het gas erop.

8 Comments on “Doe Italie in een Lotus

  1. Het is Hertz en niet Herz, staat ook heel mooi als voorbeeld in het plaatje 😉

    Wel een reden erbij om naar Italië te gaan!

  2. @ Benjamin: da’s best een aardig idee…
    Je begint in een Donkervoort, stapt in Duitsland over op een Wiesmann, in Zwitserland neem je een Monteverdi Hai en in Italië… … nou daar leef je je uit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*