Cayenne voor Porsche Onderneemster van het Jaar

Porsche-Sturman

Marianne Sturman mocht gisteren in Porsche Centrum Amsterdam een splinternieuwe Porsche Cayenne in ontvangst nemen. Als Porsche Onderneemster van het Jaar 2010 rijdt zij nu een halfjaar kosteloos in de Porsche. Ik was bij de uitreiking en deze dame stak met kop en schouders uit boven de andere deelneemsters. Ze heeft een leuk bedrijf dat bovendien een gat in de markt vult.

De Porsche Onderneemster van het Jaar Award is in het leven geroepen om vrouwen die op eigen kracht hun idee succesvol in de markt hebben gezet, te onderscheiden. Deze vrouwen laten hiermee authentiek ondernemerschap zien en omdat Ferry Porsche – oprichter van het merk –  destijds eenzelfde soort authentiek ondernemerschap aan de dag legde, voelt men zich bij Porsche verwant met deze onderneemsters.

Porsche-Sturman-int

Onlangs werd Marianne Sturman, oprichtster van het bedrijf Moneypenny, uitgeroepen tot ‘Porsche Onderneemster van het Jaar 2010′. Moneypenny bemiddelt in werk voor mensen die nadrukkelijk op zoek zijn naar meer balans tussen werk en privé. Daarbij richt het zich op hoogopgeleide en ervaren professionals die meer vrijheid en flexibiliteit in hun leven willen brengen. Kortom: Moneypenny geeft de term ‘het Nieuwe Werken’ elan.

Porsche-Sturman-st

Met het winnen van de Porsche Onderneemster van het jaar Award, krijgt ze onder meer een halfjaar kosteloos de beschikking over de net geïntroduceerde Porsche Cayenne. Gistermiddag nam Marianne Sturman haar nieuwe auto in ontvangst in Porsche Centrum Amsterdam. De winnares is ontzettend blij met haar Porsche: ‘Ik heb nog nooit eerder in een Porsche gereden. Dit is een mijlpaal voor mij. De Cayenne en ik hebben een perfecte match. Hij is sportief, efficiënt, flexibel qua ruimtegebruik en ik kan er mee voor de dag komen als onderneemster. Ook mijn klanten zijn blij dat ik deze Porsche Award heb gewonnen, inmiddels heb ik met een paar klanten zelfs afspraken staan om ze te halen voor een ritje”.

Porsche-Sturman

Marianne Sturman rijdt vanaf nu dus rond in de nieuwe Cayenne Diesel. De auto is ontwikkeld volgens de Porsche Intelligent Performance-filosofie: meer vermogen bij een lager verbruik en minder CO2-uitstoot. De prijs van de nieuwe Porsche Cayenne Diesel is 81.990 euro inclusief BTW.

Nog een kleine tip aan Marianne: die hooggehakte roze muiltjes staan je beeldig, maar of je daarmee lekker – en vooral veilig – autorijdt…? Klik hier en hier voor meer info. 😉

7 Comments on “Cayenne voor Porsche Onderneemster van het Jaar

 1. En nu moeten we met z’n allen Carwoman nomineren voor Blogger van het jaar opdat ze een Cayman S kan gaan rijden!! Kom op Carwoman: op welke link moeten we drukken? 😉

 2. Haha, ja dat zou ik wel willen. Maar ik zou niet gesponsord willen rijden. Ben je net van dat blik gaan houden, moet je die sleutels na een half jaar weer afgeven… Dat lijkt me zo’n domper… Nee, ik wil ervoor aftikken. Dus zorg maar dat je elke dag even op deze site incheckt. Zeg 2, 3 minuten per dag. En al je vriendinnen en vrienden ook. Heb je d’r veel? 😉

 3. Hey Carwoman,
  Dank voor het compliment en de tip over de muiltjes! Wanneer kan ik je komen halen voor een ritje? Hij rijdt echt geweldig!
  Hartelijke groet,
  Porschewoman

 4. Proficiat ‘Porschewoman’! Lijkt me inderdaad ook een onderneming die perfect bij de tijdsgeest past, er zijn vandaag de dag genoeg hoogopgeleiden die toch hun carrière willen verderzetten maar hun gezin niet (helemaal) opzij wensen te schuiven. Een verdiende overwinning zo lijkt me! Geniet van de Cayenne Diesel, ook al is het maar 6 maanden. Misschien achteraf op deze blog laten weten hoe de wagen is meegevallen, een soort van ‘duurtest’?

  P.S. de roze muiltjes zijn tegelijk schattig en opvallend, houden dus (alleen best wisselen om met de wagen te rijden :)).

 5. Top Marianne en echt verdiend! Jammer van Porsche dat ze ‘m niet gewoon durven weggeven voor onbepaalde tijd…beetje suf van zo’n stoer merk!
  ps. roze muiltjes helemaal top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*