Brandstof voor snelle mensen M/V

Bonen zijn z’n enige brandstof, en zijn uitstoot is dat heerlijke bruine goedje. Dat weer uitstekende brandstof vormt voor snelle mensen M/V.

espressoapparaat3

Deze espressomachine van het merk Brunopasso DeviceStyle knipoogt met zijn tellers naar sportwagens uit de jaren ’60. De Japanse ontwerper Tadahito Ishibashi tekende voor het ontwerp waarvan de metertjes verwijzen naar het dashboard van klassieke auto’s. Ook de houten hendel doet denken aan de versnellingspook van sportwagen van vijftig jaar geleden.

espressoapparaat2

Ik vind deze bijzondere koffieapparaten een geweldig cadeautje voor autoliefhebbers. Je kunt ze kopen via deze link , in rood, bruin en zilver. Ze kosten € 499.

espresso-apparaat

9 Comments on “Brandstof voor snelle mensen M/V

 1. Sorry… maar italiaanse espresso of cappucino uit een machine, ontworpen door een jappanner? … daar slaat elke vorm van smaaksensatie op dood…

  Als het om het mooi gaat, is de enige Caffe-machina natuurlijk nog steeds de La Pavoni…. in chroom, met metertjes.. en adelaar.
  (ik moet echter bekennen dat er tegenwoordig een handige, betrouwbare zwitsere Jura Impresa op mijn aanrecht staat te pronken)

  • Ik ben ook dol op Jura, ga op de Miljonairfair altijd even een bakkie bij ze doen πŸ˜‰
   Maarre… waarom zou een Japanner geen mooie koffiemachine kunnen ontwerpen?
   Ik vind de GT-R ook aardig gelukt πŸ˜‰

 2. Ik heb nog nooit een jappanner iets moois en origineels zien ontwerpen.. als het geen Medusa voor de ogen is.. (zoals bij een GT-R of 350Z) dan is het gejat…

  dat hun auto’s goed in elkaar zitten is geen twijfel over mogelijk, maar het ontbreekt nog steeds aan enige sfeer, gevoel en passie… en dat zal bij dit koffiemachien niet anders zijn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*