BMW M6 cabrio

Monster in cabrio-vermomming

violam6-5.jpg

Het zuiden van Frankrijk is deze week het domein van BMW. Zij introduceren hier hun nieuwste uit de M serie, de M6 Cabrio. En wat een beauty is die wagen. Voor Autovisie schrijf ik er een artikel over dat binnenkort verschijnt. De vraag die hoofdredacteur Ton Roks me erover stelde was: zou je er zelf een willen hebben? En wat zou je zeggen als je vriend er een zou kopen? Ik kan me vergissen, maar volgens mij wordt IEDEREEN wild van deze auto. De vraag is: is het nodig om in een open auto een snelheid van 300 km per uur te bereiken? Hoeveel haar heb je dan nog over? En als je al het geld van de wereld hebt en meerdere auto’s in je garage, waarom kies je dan voor deze supersport cabriolet? Commentaar? Vertel het me maar!

Wat mij betreft heeft de wagen, die ruim 168.000 euro gaat kosten, niet alleen zin uiterlijk mee, maar ook met zijn karaktertje zit het wel goed. Een dikke V10 onder de kap die in staat is om moeiteloos maarliefst 507 pks tevoorschijn te toveren… Daar word zelfs ik stil van…

De rij indruk volgt later, dus houdt Autovisie in de gaten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*