Mannen, vrouwen: wie rijdt er beter?

WHO CARES????

Eerlijk gezegd krijg ik altijd visioenen van teiltjes met half verteerde voedselresten van de eeuwige discussies over wie er beter rijdt: mannen of vrouwen. Kortom: BARF!!

porsche_viola_stuur_8 (2).jpg

Ten eerste kun je niet alle mannen en alle vrouwen over een kam scheren. Er zijn kerels die rijden als natte watjes. En vrouwen die er niets van bakken. Om toch even een scheiding aan te brengen: mannen rijden veelal vaker en zijn daarom zekerder (of overmoediger), terwijl vrouwen regelmatig onzeker gedrag vertonen omdat ze niet vaak genoeg aan het verkeer deelnemen. En constant kritiek krijgen van de heren, dat motiveert natuurlijk ook niet. Bovendien hebben de meeste vrouwen gewoon andere interesses dan autorijden en leggen andere kwaliteiten aan de dag. Het baren en opvoeden van kids bijvoorbeeld. Ook een nobele zaak, voor degenen die deze ambitie hebben.

Afgezien van sexe zijn we MENSEN en dus maken we ALLEMAAL wel eens fouten. Alleen geven de meeste mannen dat minder gemakkelijk toe dan de meeste vrouwen. ‘Sorry’ is dan een erg moeilijk woordje…

Maargoed, wil je je toch overgeven aan haat cq competitiedrang jegens de andere sexe, kijk dan vooral op de sites mannenrijdenbeter.nl en vrouwenrijdenbeter.nl En bedenk dat de bedenker ervan: Centraal Beheer, gewoon uit is op publiciteit, cq hits op hun sites.

Veel ‘plezier’ ermee. Ondertussen geniet ik liever van de verschillen ;-)) Mensen met hokjesgeest zijn er al genoeg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*