AutoRAI Lady’s Day – artikel NRC

Dit artikel verscheen onlangs in NRC Handelsblad.

ladysdaylogorao.jpg

Ik heb nog geen reacties op deze oproep mogen ontvangen. Dames, hebben jullie interesse om op 3 april kennis te maken op de Lady’s Day van de AutoRAI? Laat het me weten, dan ga ik een geschikte locatie regelen met champagne en hapjes temidden van de auto’s.

girlslovewheels.jpg

Hier alvast een tipje van de sluier van wat er tijdens de Lady’s Day te verwachten is.Opel pakt vanaf 13.00 uur een aantal keer uit met een spetterende modeshow in samenwerking met het kledingmerk Mango en voetbalvrouw Victoria Koblenko. Ook maak je bij Opel kans op een VIP-arrangement, inclusief een Tigra Twin Top en waardecheques van Mango.

Bij Peugeot kun je een week lang gratis cabriorijden in een Peugeot 207 CC winnen.

Op de stand van Cadillac & Corvette laat je je masseren, je nagels doen en je schoenen poetsen.

tekeningvrouwauto.jpg

Suzuki organiseert met een knipoog naar de Ladies Cup op Circuit Park Zandvoort een speciale AutoRAI Ladies Cup: de vrouw die op een radiografisch bestuurd circuit de snelste rondetijd op de klokken zet, wint een rijvaardigheidstraining.Bij Alfa Romeo kun je je laten fotograferen in de nieuwe Alfa Spider en bij Burton kom je anderszins aan je trekken. Je krijgt er hun mini-vibrator, de Celebrator kado die je op je elektrische tandenborstel kunt klikken.
Sluit je op de stand van Nissan een abonnement op Elle af, dan maak je kans op een Nissan Micra Elle.

En bij Ford kun je op de foto als Bond Girl in de James Bond uitvoering van de nieuwe Ford Mondeo.

Bij Hummer tenslotte kunnen alleen vrouwen een Hummer Experience winnen.

Andere merken bewaren hun activiteiten als een verrassing voor deze Ladies Day. En niet-automerken als Autodrop en Sony delen leuke cadeautjes uit.

In de Sky Radio Celebrity Lounge kun je kijken hoe Tanja Jess bekende Nederlanders, zoals Aukje van Ginneken (wie?), Petra Kagchelland (wie?) en Arend Langenberg (interessant…)interviewt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*