Auto mutilatie

Grappige opmerking die ik gisteren tijdens een presentatie hoorde:

“Naarmate vrouwen ouder worden doen ze aan automutilatie. Mannen op leeftijd daarentegen mutileren auto’s…”

auto-mutileren1

Heb hier zelf geen ervaring mee. En heb ook het idee dat mannen vaak al jong aan het automutileren slaan. πŸ™‚ Comments, anyone?

15 Comments on “Auto mutilatie

  1. Ohw… moet ik dat nu echt gaan uitleggen? Wat is dit voor niveau?
    Zucht. Oke dan. Mutileren betekent verminken. Automutilatie betekent zelfverminking en in dit verband wordt er gerefereerd aan plastische chirurgie waar ouder wordende dames zich veelal mee bezig houden. Auto’s mutileren verwijst dan naar de oudere mannen die hun al dan niet klassiekers ‘opknappen’. Waar de betreffende auto’s niet altijd ‘knapper’ van worden. Net zoals de zichzelf mutilerende vrouwen… Snappie?

  2. Was niet lelijk bedoeld hoor. Ik bedoelde eigenlijk dat elk beroep z’n eigen uitdagingen kent. Ik kan niet met een grote vrachtwagen overweg (zou ‘t best eens willen proberen overigens), dus voor mij is vrachtwagenchauffeur geen simpel beroep πŸ™‚

  3. Ik snap hem Klassiekerrally, ik kan helemaal niks met keukens :). En over het vrachtwagen rijden, ik zou het eens proberen. Gewoon één keer lesrijden, hartstikke leuk :).

  4. Da’s best een goed idee… Misschien ga ik dat nog wel eens doen. Gewoon om eens te voelen hoe dat stuurt. Doorgaans hou ik eigenlijk meer van kleine gooi-en-smijt auto’s, dus een vrachtwagen is dan wel een leuke afwisseling πŸ™‚

  5. Ik heb geleerd dat je met een truck, een losse trekker of motorwagen zonder aanhanger, ook flink kan gooien en smijten. Eens gedaan samen met een collega van mij over een industrieterrein. De tractioncontrol maakte overuren πŸ˜€ (is niet helemaal uit te zetten). Mijn collega won. Maar zij had dan ook 530 pk, ik “maar” 360.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*