Auto als slankmaker

Goed nieuws voor alle heren/dames die moeite hebben met het bewaken van hun gewicht. Nieuw onderzoek wijst namelijk uit dat je net zoveel calorieen verbrandt tijdens het autowassen als tijdens een 40 minuten hardloopsessie of 45 minuten circuittraining op de sportschool.

autowassen

Het betekent wel dat je je auto met een beurt van tenminste 90 minuten moet verwennen. Binnenkant, buitenkant en waxen dus! 😉 In ieder geval is het een stuk goedkoper dan een lidmaatschap op de sportschool. Alles wat je nodig hebt is water, een emmer en wat sop.
Nu is wel aangetoond dat 54 % van de dames autobezitsters liever door de wasstraat rijdt of het werkje aan hun geliefde overlaat… En ik kan me zo voorstellen dat de heren voor het simpele wassen ook liever de automaat gebruiken. Wat trouwens ook milieuvriendelijker is. Dan is er maar een optie: Poetsen! Waxen! Buffen!

3 Comments on “Auto als slankmaker

  1. @Fred: het gebruikte water in een wasstraat wordt continue gerecycled en er wordt gewassen met biologisch afbreekbare producten. Daar wordt tamelijk streng op gecontroleerd, heb ik begrepen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*