Audi R8 V10 cadeau!

Audi R8 V10 -voorUit de serie ‘Ongelofelijke verhalen’ hier een ongelofelijk verhaal: in Nieuw Zeeland gaf een Audi R8 V10 eigenaar zijn auto aan twee hem volledig onbekende mannen. Als in: cadeau. Volgens New Zealand Independent Online had de anonieme zakenman een droom gehad waarin hij had gezien dat zijn Audi naar de Tafelberg in Zuid Afrika gebracht moest worden. De twee mannen kregen de sleutels – nadat wel was gecontroleerd of ze een rijbewijs hadden – mee met het verzoek om met de luxe auto anderen te helpen zonder er iets voor terug te willen.

Audi R8 V10

Zo gezegd, zo gedaan, de twee mannen Fabrice Manganga Mugala en Desire Shima rijden daar nu rond en leveren voedsel af bij de daklozen en andere armen. Het schijnt zelfs dat de twee een gleuf in de motorkap hebben gemaakt (de R8 motor ligt achterin) zodat mensen hun donatie en berichtjes erin kunnen achterlaten als hij ergens geparkeerd staat. De gleuf schijnt er wel professioneel in te zijn gemaakt en de inscriptie erlangs luidt: ‘A better future for all’.
Nou, het lijkt wel een kerstverhaaltje… En deed me denken aan de film ‘Pay it forward’. Op deze manier zijn de twee mannen niet de enigen die gewin hebben van de mooie daad van de rijke man.

Audi R8 V10 - achter

Ik heb geen idee of het allemaal waar is, of dat het gewoon komkommertijd is aan het andere eind van deze planeet. Het is er tenslotte zomer… Overigens: je kunt de Audi R8 V10 ook voor veel minder ‘rijden’. En wel in de game Forza Motorsport 3 waarin hij de ‘Hero Car’ is. Bijzonder spel, kan ik melden, erg levensecht. Ik kom er later op terug…

2 Comments on “Audi R8 V10 cadeau!

  1. Tja, je hebt altijd mensen met teveel geld die zo af en toe ‘n donatie doen, dit keer dan met die R8, ‘n automobiel die wel degelijk bij de meeste mensen tot de verbeelding spreekt, en dan maken daar zo’n twee gasten daar iets van dat tot andere mogelijkheden toegang bied, waarmee ze dan op hun beurt ook weeral succes mee hebben.
    Het kan je alvast maar overkomen.

    Of het geheel van het verhaal zoals vermeld nu waarheid is of niet, doet niet echt terzake, het idee of de realiteit ervan is wel goed gezien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*