Audi R8 e-tron als game

audi-e-tron-live Voor het berijden van een auto met vier elektrische motoren met een gezamenlijke trekkracht van 3319 Nm (313 pk) moet je je rechtervoet aardig onder controle weten te houden. Bij Audi is de kans op brokken echter nihil, want samen met Microsoft/Sony creerden ze een virtuele wereld waarin hun R8 e-tron Concept de hoofdrol speelt. Later dit jaar komt het spelletje op de markt voor de X-Box 360 Home.

e-tron_playstation_home

De actie vindt plaats in Audi Space, een digitale wereld waarin de e-tron concept de hoofdrol speelt in het zogeheten Vertical Run race-spel. Als je gewend bent aan Speed Racer, bereid je dan maar voor op nog meer actie, want deze game heeft nog veel meer dimensies. Het doel van het spel is het verzamelen van genoeg elektrische energie om de topsnelheid te bereiken. Ben je een van de besten, dan win je een van de virtuele appartementen in de wolkenkrabber van Audi Town.

audi-e-tron-live

audi-e-tron-live-achter

Dus, zocht je als Audi-adept nog een reden om deze X-Box aan te schaffen? Dit is je kans. Want of deze futuristische R8 ooit echt op de snelweg zal verschijnen…?

e-tron-achter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*