Akelige interieurbekleding

De directeur van de Russische ‘autobielfabrikant’ Dartz wilde onlangs scoren met de duurste SUV ooit. Waar dollartekens in de oogjes verschijnen, verschijnen meestal ook bedenkelijke plannen. In dit geval kreeg hij het in de botte hersens om hun 1.5 miljoen dollar kostende, met diamanten en goud uitgevoerde en gepantserde Dartz Kombat T98 te voorzien van een interieur gemaakt van walvispenisleder. Ja, je leest het goed, walvispenisleder.

SUV

Deze bekleding zou eer bewijzen aan de Griekse scheepsmagnaat Aristoteles Onassis, die er naar verluid zijn jacht de ‘Christina’ van had voorzien. Nu hebben Pamela Anderson, Greenpeace en het Wereld Natuur Fonds zich ermee bemoeit en lieten het verantwoordelijke bedrijf weten dat ze ‘not amused’ waren. Hoe kun je dit soort belachelijke plannen te maken over een bedreigde diersoort? Er zijn altijd dombo’s die er voor het geld aan mee willen doen en deze vriendelijke zeebewoners ervoor te killen. Ecosystemen? Niet interessant voor dit soort achterlijke figuren. Ik kan me overigens niet voorstellen dat de duivel himself walvispenisleder aantrekkelijk zou vinden… In ieder geval heeft Dartz directeur Leonard F. Yankelovich nu zijn excuses aangeboden – zij het in een wat gebrekkig, Russisch Engels. Hoe kan het ook anders bij een eencellige. Het komt erop neer dat alles wat het bedrijf wilde was een nummer 1 auto maken en daarvoor zocht men naar de meest dure ‘ingredienten’. Maar na de golf van protest hebben ze hun fout ingezien en gaan nu aan de gang met kunststoffen die ook nog nooit in een auto zijn gebruikt. Even een kwoot: ‘We want to say hello to all whales, our Sea brothers. We all know that earth are stand on three whales – we will keep You live! We don’t want Earth fall down to Ocean!'”
Right… als je het mij vraagt is die man niet helemaal goed bij zijn hoofd. Maarja, dat was eigenlijk al duidelijk bij het idee, nietwaar? En dan heb ik het nog niet eens over die wanstaltige auto…

13 Comments on “Akelige interieurbekleding

  1. Het verhaal gaat ook dat Onassis dan zijn “vriendinnnen” op, de met walvispenisleer overtrokken, barkrukken zette met de opmerking: “Dan zit je nu op de grootste penis ter wereld.”
    Qua platvloersheid past deze auto dan zeker wel erg goed..

  2. Ja, ik kreeg al visioenen dat ik de binnenkant van mijn toiletpot zou bekleden met de huid van de wangetjes van deze meneer. Over plat gesproken.

  3. Ja luister eens, Viola was boos toen ze dat stukje schreef en dan vergeet je nog wel eens hoe het nou ook al weer zit met de d’s en t’s – dus dat telt niet. 😛 😉 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*