VW Golf Variant

Vandaag vertrek ik naar Wolfsburg waar ik ga rijden in de nieuwe Golf Variant. Interesting, aangezien ik totaal geen station-liefhebster ben. Hoewel ze er tegenwoordig een stuk beter uitzien qua styling, krijg ik altijd meteen visioenen van babykots op de achterbank. En dan krijg ik vanzelf weer uitslag in mijn nek enzo… Is psychisch ik weet het… ;-)) Misschien leer ik het ooit nog af… Toch kon de Passat Variant me destijds wel bekoren, dus ik ben benieuwd of deze lange Golf me iets doet.

golfvariantgrijsvoor.jpg

De reden dat Passat me beviel was overigens vooral vanwege de DSG-bak die ik destijds voor het eerst reed en die je de versnellingen aangeeft als een butler: zo smooth… Ik ga het bekijken, betasten, besnuffelen…

golfvariantgrijsachter.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*