Volkswagen ‘onderdelen’

Uit de serie extraatjes brengt men bij Volkswagen het ‘Individual’-gevoel. Ik noem het meteen het Pimp My Volkswagen want de makers hebben goed in de gaten dat mensen graag bijzonder gevonden willen worden. En dat hun auto dat dus óók moet zijn. Daarom bedachten ze een stijlvolle manier van ‘pimpen’.

vwindividual.jpg

Bestel je nu bijvoorbeeld de nieuwe VW EOS, dan kun je kiezen uit diverse zogenaamde ‘Individual’ pakketten. Je wagen wordt dan af fabriek sportiever ‘opgemaakt’ en opgeleukt met o.a. bijzondere lichtmetalen velgen, aansluiting voor je Ipod en prachtige bekleding in tweekleurig leer.

vwindividualeos.jpg

Ben jij écht excentriek, dan is het ook mogelijk om de stoelen van je nagelnieuwe VW te laten bekleden met jouw favoriete Louis Vuitton-printje, Mexicaans slangenleer of koeienhuiden. Of hem pimpelpaars te laten spuiten. Heb je de benodigde euro’s, dan is jouw wens voortaan VW’s bevel. Alleen staat men in dit soort zeer aparte gevallen niet meer garant voor de kwaliteit.

vwindividualpassat.jpg

Je hebt al een ‘Individual’ pakket voor ongeveer €5000. Meer over dit Volkswagen Individual lees je in Autovisie nummer 2-2007; die ligt vanaf vandaag in de winkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*