Swarovski ‘doet’ Mercedes en Lexus

mercedes_sl_swarovski_3 Op de Miljonair Fair van Moskou liet Mercedes al een volledig met Swarovski kristallen bezette auto zien. En tijdens de show van Tokio deden ze het weer: hier een ultraglimmende SL600 die ook wel de ‘Luxury Chrystal Benz’ wordt genoemd.
mercedes_sl_swarovski

mercedes_sl_swarovski_2

mercedes_sl_swarovski_3

Hij is gehuld in 300.000 Swarovski kristallen. Hoeveel dit pronkstukje, dat waarschijnlijk ergens in de garage van een VIP eindigd, gaat kosten is niet bekend. Volgens insiders hebben Barbie en Ken al interesse getoond…

lexus-s430-swarovski2

Overigens is een auto ‘dressed up’ in Swarovski’s niet echt origineel. We kwamen namelijk ook deze Lexus sc430 tegen. De cabrio werd ontworpen door Zheng Zhiren en zelfs het interieur is met glimstenen bezaaid. Zelfs de zittingen… Of dat nou lekker zit? Barbie heeft in elk geval wat te kiezen!

lexus-sc430-swarovski

lexus-sc430-swarovski3

lexus-sc430-swarovski4

lexus-sc430-swarovski-int

Overigens benieuwd of ik dit duo tegenkom op de show van Geneve vandaag…

10 Comments on “Swarovski ‘doet’ Mercedes en Lexus

  1. 😉 Dat zijn nou glimmers die veel vrouwen leuk vinden… Ik ben wat dat betreft ook niet zo’n Barbie, ga ook zo goed als sieraadloos door het leven (Motto: alleen kerstbomen behoeven optuiging). Maar vind het wel grappige showauto’s om naar te kijken.

  2. Fantastisch als je net als ik van bling bling houdt!!! Mercedes en Swarovski twee van mijn favoriete topmerken…. Mogelijk is hij wel een gevaar op de weg. Want als de zon erop schijnt denk ik dat je je medeweggebruikers kan verblinden. Verder een plaatje om naar te kijken…

  3. Voor de heren een gouden BMW. Niet zozeer de kleur, maar er waart op internet een filmpje rondt van zo’n “push over” die achtervolgt wordt door de straten van Moskou. Een vet filmpje! Kim, Monique, zou je er echt mee rijden? Wat rijden jullie zelf dan nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*