Suzuki GSX650F – nieuwe ster

Met dit weer krijg ik bepaald geen kriebels. En als ik de motorrijders tussen de file-rijdende auto’s voorbij zie flitsen in regen en wind denk ik toch: arme jongens… Maar, er is wel een mooie nieuwe ster geintroduceerd: de Suzuki GSX650F.

Het is ‘t ideale werkpaard om op naar je werk te rijden. Want: niet alleen is hij met zijn vanaf prijs van €6.990 zeer bereikbaar, hij is ook nog lekker comfortabel op korte en lange ritten. Ik heb ‘m zelf nog niet geprobeerd, maar hij schijnt een heel fijne zitpositie te hebben. De nieuwe Jap is voorzien van de  soepele 650cc krachtbron van de nieuwe Bandit, gekoppeld aan een zesversnellingsbak dat door een ingenieus injectiesysteem erg zuinig loopt. De motor is te koop in blauw/wit, zwart/zilver en zwart. Ik kies voor de middelste!

1 Comment on “Suzuki GSX650F – nieuwe ster

 1. Ik heb er een uit 02-2008, in oktober afgeleverd en inmiddels 4000km verder.
  Rijd geweldig, alleen zuinig…..nee
  1:17 als ik rustig aan doe,
  mijn vorige Bandit uit 2001 liep op hetzelfde traject 1:21

  eerste probleempje is er ook al geweest, door de pekel liepen de achterremblokken vast.
  Hiervoor moet je naar Suzuki kijken, die had geen enkel likje vet gebruikt om de blokken te monteren,
  gevolg, de geleidingspennen gaan oxideren en de boel loopt vast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*