Shell V-Power geheim – filmpje!

Shell V-PowerpaardZoals trouwe lezers weten heb ik me een paar weken laten brainwashen door Shell en ging op een tripje naar Londen en Thornton om hun technology center te bezoeken. Het onderwerp: V-Power! Omdat ik deze brandstof altijd tank – en mijn auto er lekker op loopt – was ik benieuwd wat er nu precies in zit. Collega journaliste Linda Hakeboom deelde mijn nieuwsgierigheid en maakte er een erg leuk filmpje over. Geniet ervan:

2 Comments on “Shell V-Power geheim – filmpje!

  1. Het lijkt wel of die man met die snor aan het eind van het filmpje af en toe stiekem van de V-Power snoept…
    Ik geloof vooral in het hogere octaangetal in V-Power. De rest is voor een klassieke auto minder van belang. De reinigende werking kan in oude motoren misschien zelfs wel meer kwaad dan goed doen, al kan ik dat niet staven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*