SEAT ‘sponsort’ Autozine

Het volgende bericht bereikte mij vandaag:De bekende Nederlandse autojournalist Ivo Kroone, die in ons land toonaangevend is op het gebied van het verslaan van autonieuws via het internet, treedt in de voetsporen van de wereldberoemde zangeres Shakira. Kroone, die binnen de autobranche gekend is vanwege zijn immer herkenbare gele jas, tooide zich voor deze gelegenheid direct in een nieuw SEAT Cupra Cup jack, uiteraard in de kleur felgeel.

ivo.jpg

“Niet alleen de automerken waarover ik schrijf doen aan Branding, ook als mediavertegenwoordiger moet je jezelf profileren en onderscheiden in de groep van autojournalisten, zeker in de internetdivisie waarbinnen ik opereer, het internet,” aldus Ivo Kroone van Autozine. “Enerzijds doe ik dat door tijdens persbijeenkomsten de lunch terzijde te schuiven, om plaats te maken voor mijn eigen, thuis gesmeerde witte boterham met hagelslag. Daarnaast profileer ik me door naast mijn inmiddels bekende Autozine T-shirt altijd in een gele jas te verschijnen. SEAT biedt me nu de gelegenheid om mijn ‘eigen ik’ nog nadrukkelijker te onderscheiden.”

seatshakira.jpg

Het SEAT-jack werd Ivo overhandigd door Ard van den Eijnde, PR Manager van het kleurige Spaanse automerk. “Ivo is al jarenlang een goede bekende binnen de autowereld, net als zijn gele jack. Maar door zijn inspannende werk als gerenommeerd journalist, en wellicht ook een te heet wasje, is die gele kleur in de loop der jaren ernstig verbleekt en bovendien bespeurde ik hier en daar zelfs groezelige plekken. Dat kan natuurlijk niet in een representatieve functie zoals Ivo die heeft en ik denk dan ook dat wij hem als ambassadeur van ons merk inclusief bijpassende bedrijfskleding een prima oplossing hebben geboden.”In navolging van dit bericht heb ik natuurlijk meteen contact opgenomen met Han Akersloot van Alfa Romeo met het verzoek om een nieuwe jurk met de Alfa grille als decollete. De oude had ik al eens gedragen en ik kan het me, als ‘gerenommeerd autojournaliste’ natuurlijk niet veroorloven om me nogmaals in die creatie te vertonen. Mijn verzoek is uiteraard onmiddellijk ingewilligd… Foto’s volgen…

[Noot voor mensen zonder humor:] dit is een GEINTJE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*