STOM! Scooterhelm volgens Karl Lagerfeld

Uit de serie ‘STOM!’: tijdens zijn Parijse show ‘entertainde’ Karl Lagerfeld zijn publiek dezer dagen met een nieuwe lijn van luxe – met mink afgezette – scooterhelmen. Fout, fout, fout Karl, hoe kun je in godesnaam bont gebruiken? Het ziet er NIET uit!

 Bij deze: Karl is niet cool!

 lagefeld-scooterhelm(Dit model ziet er trouwens ook uit of ze heel nodig een teiltje moet..)

In elk geval hebben deze helmen een ingebouwde iPod. Het over-the-top accessoire werd gemaakt in samenwerking met de Franse luxe helmmaker Les Ateliers Ruby en Apple. Ze zijn geschikt om echt mee te rijden en zijn volledig van carbon gemaakt. De binnenkant is bekleed met nappa lamsvel. De iPod connectie laadt de muziek direct in de oor’warmers’ annex headphone. De prijs van de helmen is niet bekend gemaakt, maar ze zouden ‘extreem duur’ moeten worden. Hopelijk wil niemand ze hebben!
De foute Karl liet tijdens de show ook andere kledingstukken van bont zien. Zijn verklaring: “Nu iedereen scooter in plaats van auto rijdt, moesten we gewoon een helm maken.” Geen woord over waarom zoiets dan gemaakt moet worden van de huid van een dier. Wat mij betreft wordt bont gedragen door mooie dieren en door lelijke mensen…

6 Comments on “STOM! Scooterhelm volgens Karl Lagerfeld

  1. Uhm lelijk, en hoesz bont -,- ga een beetje dieren dood maken om hun vel op je helm te plakken, ‘leuk’ , gaat het regenen heb je een doorweekt dood beest op je hoofd.
    en ook erg veilig ja, ipod in je helm volgens mij niet eens op scooter ivm veiligheid wand je hoort verkeer niet om je heen en je bent afgeleid.

  2. Pff… koop gewoon een normale helm !! Dit is echt teveel dierenleed voor zoiets onnuttigs. Ik heb er pas één gekocht op http://www.bestbuyhelmen.nl is wel een goede site voor goedkope helmpjes ;)!
    Snap ook niet dat apple hieraan meewerkt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*