Robert Doornbos – Champ Cars

Gisteren mocht ik samen met fotograaf Raymond de Haan een dagje de schaduw van Robert Doornbos spelen tijdens de Champ Cars in Assen. En het is dat ik zelf behoorlijk veel sport, anders had ik deze Champ al helemaal niet bij kunnen houden.

robertdoornbos.bmp

Het was een enorm hectische dag waarbij de Rotterdammer van sponsormeeting naar signeersessies vloog en ondertussen voor letterlijk iedereen ook nog een flash van zijn mooie smile, handtekeningen, foto’s en vriendelijke woorden over had. En al liep de race voor hem – overigens totaal buiten zijn schuld om – zeer teleurstellend af, hij bleef de prof die hij is. Mijn bewondering voor deze charmante coureur is alleen maar toegenomen. Leuk was ook dat ik echt overal bij mocht zijn (ik heb hem zelfs zijn middageten geserveerd) en ik heb de race zelf vanuit de Minardi-pits van zeer nabij meegemaakt. Verder verklap ik nog niets, je leest binnenkort alles over mijn dag met Robert terug in Autovisie. Pdf-je hiervan volgt als het nummer in de winkels ligt. Keep you posted!

viola-pits.jpg

doornbos.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*