Rijtraining in je sportauto

Rijtraining in je sportauto

Ben jij in bezit van een (lichte) sportauto en leer je er graag beter in rijden? Probeer dan eens de rijvaardigheidstraining van de Incentive Company, die specifiek geënt is op het rijden met Lotussen of andere lichtgewicht achterwiel aangedreven sportauto’s. In dezse natte periode kun je daar ook in het normale verkeer je voordeel mee doen en altijd het maximale uit je eigen auto halen. Op het afgesloten test circuit van de RDW in Lelystad worden er diverse aspecten behandeld ter bevordering van de voertuigbeheersing. Je rijdt in kleine groepen waardoor de gespecialiseerde trainers maximaal aandacht kunnen geven aan jou als individuele rijder.

slipcursus2

Deze dag vindt plaats op zondag 14 december 2014 op Lelystad Airport/het RDW Testcircuit. Aan bod komen de gladde cirkel en baan, uitwijken op snelheid, er is een slalomcompetitie en je leert rijden op de kombaan.

slipcursus1

De kosten zijn €249 p.p. en wil je een passagier meenemen dan betaal je €29 extra. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, geef je dus gauw op via info@vanderkooisportscars.nl of bel naar 030 – 4100490.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*