1 Comment on “Racechick Sabine Schmitz in actie

 1. Deze dame kan een bijzondere combinatie van rijden.
  Ze is een Amazone en heeft een enorme passie voor autorijden.
  De kwaliteiten die een mens moet hebben om paard te rijden zijn mij bekend. Alles in de autowereld wordt vergeleken met 1 paardekracht.
  Als een vrouw dan ook nog eens in deze keiharde mannenwereld heel erg veel mannen aan gort rijd, dan kijk ik daar 10 keer naar. Als een vrouw dan ook gevoel voor humor heeft dan kijk ik nog eens 10 keer.
  Als een vrouw uit Duitsland komt/geboren is begrijp ik het plotseling weer. Duitsers zijn echt heel goed bezig en daar kunnen we een voorbeeld aan nemen. Sommige mannen en vrouwen in Nederland zijn ook een voorbeeld. Ik ken er wel een paar. Die dame in dat mooie boek over automensen. Sabine Schmitz uit Duitsland.
  Dank je wel voor deze mooie post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*