Porsche is jarig en trakteert!

Porsche bestaat in 2008 zestig jaar en dat viert het Stuttgarter merk op originele wijze. Wie jarig is trakteert en Porsche heeft er onder het motto ‘Cayman for Kids’ voor gekozen om een goed doel te trakteren: de Doe Een Wens Stichting Nederland. Hiervoor zet Pon Porsche Import, samen met één van haar creatieve partners innberg, gedurende een jaar deze opvallende, witte Cayman met kleurrijke bestickering in.

Alle Porsche kleuren van de afgelopen zestig jaar zijn in de ‘Cayman for Kids’ auto verwerkt en dat maakt hem tot een extra mooi feestnummer.

Deze auto kan voor € 995 worden gesponsord door bedrijven; ze krijgen de auto allemaal een dag lang ter beschikking. De opbrengst van de sponsoring komt ten goede aan de Doe Een Wens Stichting Nederland. Deze organisatie vervult de liefste wensen van kinderen die een levensbedreigende ziekte hebben. Onze vrolijke design Cayman vervult dus een mooie dubbelrol! Hij laat niet alleen jongensdromen, maar ook de wensen van ernstig zieke kinderen uitkomen.

Voor € 995 exclusief de BTW krijgt elke sponsor dus één dag de volledige beschikking over de design-Cayman. Die dag kan dan worden gebruikt om een jongensdroom te vervullen, bijvoorbeeld een medewerker in het zonnetje zetten en tegelijkertijd het eigen bedrijf onder de aandacht te brengen. Als alle sponsors aan de beurt zijn geweest, is het tijd voor de grande finale van de verjaardag, die op de AutoRai van 2009 zal plaatsvinden. Dan wordt de cheque met het bedrag dat de ‘Cayman for Kids’ heeft opgebracht aan de Doe Een Wens Stichting Nederland overhandigd. De kers op Porsche’s verjaardagstaart!

Meer informatie over de Cayman for Kids actie is hier te vinden. 

2 Comments on “Porsche is jarig en trakteert!

  1. Ja, ik had eigenlijk wel een feestje verwacht met pasta en pfannekuchen toe. Maar ze vieren het niet samen. Gemiste kans, als je het mij vraagt 😉 Mooi? Mooi is in the eye of the beholder. Ik ben verliefd op de Cayman, dus dan maakt het niet zoveel uit wat hij aan heeft… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*