Porsche 911 in chocolade: lekkerrrr

Ludiek Sint-grapje van het Porsche Centrum Gelderland: zij lieten meester-chocolatier Jan Blancken een Porsche 911 in melkchocolade gieten. De beste man was er een hele dag zoet mee.

Porsche-melkchoco

Voor deze ‘stunt’ werd 175 kilo chocolade gebruikt die in twee smeltbakken in de werkplaats werd gesmolten. Daarnaast gebruikte het Blancken-team ook nog een paar kilo witte chocolade voor accenten als de verlichting.
De chocolade-actie werd bedacht door Eric-Jan Straathof, general manager van de Barry Callebaut Group Ên Porsche-rijder, samen met Mark Wegh van Porsche Centrum Gelderland.
Voor iedereen die ‘m wil bewonderen: de overheerlijke 911 staat tot aan de kerst prominent in de showroom van Porsche Centrum Gelderland. Als je het mij vraagt moeten de heren er wel een hekje omheen zetten, want je weet nooit of er een PMS-dame de showroom in wandelt. Dan zie ik stiekem zomaar een stukje choco van een van de spiegels afgeknabbeld worden… 😉
Overigens mag de temperatuur in de showroom niet boven de 27 graden komen om te voorkomen dat de chocolade smelt. Dus al te hete dames en heren worden bij de ingang geweigerd? 😆

10 Comments on “Porsche 911 in chocolade: lekkerrrr

  1. Tja, melkchocolade is dan toch weer typerend voor mijn gevoel bij het ‘moderne’ Porsche… doe mij maar puur. 😉

  2. Callebaut chocolade is sowieso erg lekker, zowel melk als puur. Goede combi! En een goed excuus om toch eens langs te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*