Pink Mercedes voor Pink Ribbon

De mannen van Mercedes-Benz houden van vrouwen, en dus steunen zij graag hun borsten. Meestal doen ze dit bij de modemeisjes, want ze sponsoren al jaren de Fashion Week. Maar in dit geval dragen ze een steentje bij aan Pink Ribbon, de organisatie die zich inzet voor onderzoek naar borstkanker. 

roze mercedes

Ze doen dit deze keer door hun eigenste roze B-klasse, beschilderd door calligraffiti-artist Niels Meulman in te zetten. De speciale B-cup, eh… klasse, kan de hele maand oktober gehuurd worden. Hij kost 150 euro per dag en die opbrengst gaat geheel en al naar Pink Ribbon. Dat alle borsten er maar wel bij mogen varen, eh rijden. 

MercedesSLSAMG-ECell

Nog een kleine, gratis tip voor de Mercedes-mannen: zet nou volgende keer niet zo’n suffe B-klasse in, maar gewoon deze SLR AMG E-cell ofzo. Stuur hem eerst naar de mannen van Trim-Line voor een roze 3M-velletje en je maakt de meisjes nog veel blijer. Ook leuk voor Pink Ribbon want dan weet je tenminste zeker dat-ie alle dagen van de maand verhuurd is en veel gaat opbrengen voor het goede doel.

Voor alle dames die toch gecharmeerd zijn van de B-Cup: kijk op deze speciale website voor meer info over dit retegoede initiatief. 🙂

2 Comments on “Pink Mercedes voor Pink Ribbon

  1. Hoor net dat de Automotive Steering Ladies gistesravond tijdens een galadiner maarliefst 30.000 euro hebben opgehaald voor Pink Ribbon. Top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*